directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

20N doble fletxa

Alfred Bosch demana la retirada dels 'privilegis sense sentit' dels diputats

El líder republicà afirma que és possible viatjar en classe turista, tal com Joan Tardà

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El cap de llista d'ERC-Rcat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, ha criticat aquest dissabte els 'privilegis sense sentit' dels diputats del Congrés i n'ha demanat la retirada. Segons Bosch, ningú entén que cobrin 3.000 euros anuals en taxis o que hagin de viatjar en classe 'business' per desplaçar-se. Tal com ja va fer al debat de TV3, Bosch s'ha reafirmat en què els sous a la Cambra Baixa varien des dels 4.000 euros mensuals fins els 15.000 en el cas del president del Congrés. 'Aquest document és públic i es pot consultar a través de la pàgina web del Congrés', ha assegurat. Tot i que el candidat republicà s'ha mostrat partidari d'un sou 'digne' per als diputats, ha reclamat la supressió dels 'privilegis'.

Comparteix
   


Etiquetes
Malgrat que en el debat de TV3 tant Josep Antoni Duran i Lleida com Carme Chacón i Jorge Fernández van negar que cap diputat del Congrés arribés a ingressar una xifra de 15.000 euros mensuals, aquest divendres Bosch ho ha tornat a assegurar aportant com a prova un document imprès de la pàgina web del Congrés. El cap de llista republicà ha incidit en 'l'ètica' necessària en l'actuació dels diputats. Per això ha insistit en què ell viatjarà en classe turista, com ja fa Joan Tardà, el número 2 de la candidatura independentista. 'És possible fer-ho', ha apuntat, tot i que a TV3, Duran i Lleida va afirmar que 'mai' ha vist un diputat d'ERC agafar un vol en classe turista.

Pel que fa al debat amb la resta de candidats catalans que es va emetre aquest passat divendres a TV3, Bosch s'ha mostrat satisfet perquè va quedar 'molt clar' que l'opció que representen els independentistes és la més 'valenta' per aconseguir un país millor. Segons el cap de llista republicà, 'les altres opcions aposten per la continuïtat del model actual' i, en canvi, la coalició entre ERC i Reagrupament vol despertar del 'malson' que han estat els darrers 30 anys.

País, desperta!

Alfred Bosch ha participat en un acte de suport a la candidatura organitzat per la plataforma ciutadana 'Catalunya Sí'. A la plaça del Rei de Barcelona, un centenar de persones han metaforitzar sobre la necessitat de despertar-se per treballar per Catalunya. A les 11 en punt del matí han sonat els despertadors i tots els participants s'han aixecat per reivindicar la independència del país. 'País, desperta! Catalunya, desperta!' ha estat el crit que ha resumit l'esdeveniment en el qual s'han pogut veure nens, pares i avis.

 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
Gerard fletxa Munic
13 de novembre de 2011, 18.35 h

#12 Gràcies, Joan! Això és el que volia sentir!!! Per fi una mica d'esperança per a un partit pel qual, tot i només haver-lo votat una vegada, sempre vaig tenir molt de respecte. Després van caure el "6 ales" i la Rahola, i la gent que va pujar després no em va agradar gens.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Joan fletxa Palamós
13 de novembre de 2011, 16.26 h


He de dir - entre altres coses - que fins fa pocs dies, moltíssims propers a ERC desconexian qui era el Dr. Broggi. Dic aixó perquè em consta que encara queden, per extrany que sembli, militants d'autèntica bona fe que estan perplexes de la praxi política de la direcció del partit i esperan que arribi un dia que es faci cau i net en l'actual Esquerra del PSOE i torni a ser l'Esquerra de Catalunya.
Un partit que torni a ser un partit VERITABLEMENT, independentista i que deixi de ser una ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
jordibcn fletxa Barcelona
13 de novembre de 2011, 16.19 h

#10 Ineptiiut ? bé es una opinió teva, però la dels estudis ho fa pitjor i això no és opinió només meva.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Gerard fletxa Munic
13 de novembre de 2011, 13.18 h

#9 Esteve - si jo estic d'acord amb tu! Si en una empresa deixes de treballar-hi, no et segueixen pagant el sou, doncs en la política hauria de ser igual. Quan la deixes, perds el sou i fora. I prou acumulació de càrrecs, ara que hi estem posats.

El que em rebenta del Benach és la seva ineptitud, com la del Montilla: ni estudis, ni ofici ni benefici, i a sobre, sou vitalici.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
L'Esteve fletxa Vallés Oriental
13 de novembre de 2011, 11.18 h

#5 - #6 - #7 i #8 Hola 'patriotes' ...

Ostitú.... es la vuitena vegada que llegeixo aquesta inmundicia, i nois hos dire que ja que n’estic mes que cansat de rebre i contestar sempre les mateixes bajanades.... Vejam , la jubilació dels presidents del Parlament de Catalunya (Farreras , Barrera, Xicoy , Coll i Alentorn , Raventós, Rigol , BENACH i d’aquí un temps la Nuria de Gispert) es fitxa per llei com molt be diu la part de sota del correu que m’has enviat i que he rebut per terce... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
mario fletxa bcn
13 de novembre de 2011, 10.48 h

#5 Mai un polític s'ha guanyat el sou tan bé com el sr. Benach, mai cap president ha fet tan bé la seva feina i s'ha dedicat al país des de presidència del parlament com ell, i serà difícil que algú ho superi , abans de meinystenir la feina d'un polític us ho haurieu de fer mirar.
Esquerra ha demanat que es treiessin els sous vitalicis, i a més és l'únic partit que dona part del seu sou al partit, la seva transparència és palesa, mai s'amaga i dona la cara i si s'ha de dimitir, es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
jordibcn fletxa Barcelona
13 de novembre de 2011, 09.58 h

#6 Ja tot un clàssic el Benach, ni estudis, gandul, experiència laboral de jardiner(aquí faig un mix entre tu i el Joan), però el ridícul el va fer l´experimentara i Honorable sra. de Gispert , amb el seu títol de dret i tots els de la Mesa amb ella , per cert cap d´ERC,que no sabien ni el que votaven i tranquil aquí ningú es menja a ningú , momés tu que a hores d´ara deus estar menjan-te una salsitxa amb xucrut i una gerra de cervesa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Gerard fletxa Munic
13 de novembre de 2011, 09.30 h

#5 Quina raó que téns, Joan!

Però en aquesta pàgina, qui critica qualsevol del tripartit se'l mengen. Estan tant encegats que es pensen que allò era diferent.

Curiosament, ineptes com el Montilla van ser els que van apujar el sou, no només el seu, sinó els dels amiguets. O no recordem ja que ell i la seva dona acumulen càrrecs i sous a dojo? No un o dos, no, acumula cadascun d'ells més de 5 càrrecs. No recordo que la Ferrussola o la dona d'en Maragall, la Diana Garrigosa, acumulessi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Joan fletxa Palamós
12 de novembre de 2011, 21.41 h

Ara ? i la dels ex-diputats ? És clar, com altres sòmines dirà que està regulada per llei i que aquesta s'hauria de canviar. Fantàstic ! Hi ha una cosa però que sen diu ètica i dignitat, virtuts que no coneixen ni ho volen i que com molt bé demostren, donen a entendre que es va anar a la política per servir-se'n d'ella. I sinó, perquè l'ex traballador en jardineria i també ex President del Parlament Català el senyor Benach, de 51 anys, pel sol fet d'haver-se rascat la panxa durant ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Josep Albert Sigfrid fletxa Sant Cugat del Vallès.
12 de novembre de 2011, 19.24 h

Crec que el problema dels polítics no és el sou que guanyen.Inferior al que la majoria podrien guanyar fent d'executius dons acostumen a ser gent amb capacita de gestió, lideratge i amb bona formació.Guanyarien més en l'empresa privada molts d'ells.
El problema rau en el finançament dels Parits Polítics. Aquí és on comença un camí que mena a la corrupció.
Els militants de base no som capaços d'organitzar-nos per a demanar comptes als nostre dirigents.Es un conjunt de mancances que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.