directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 18:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

20N doble fletxa

La candidata d'Anticapitalistes rebutja la imputació perquè l'acció a CatalunyaCaixa va ser 'col·lectiva i política'

La candidatura té previst continuar amb la 'campanya desobedient'

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La cap de llista d'Anticapitalistes, Esther Vivas, ha rebutjat aquest diumenge la imputació per un delicte de violació de domicili jurídic amb Catalunya Caixa com a denunciant perquè considera que l'actuació va ser 'col·lectiva i política'. Els fets van passar el dia 8, quan una vintena de persones del partit van entrar a la seu central de l'entitat bancària a Barcelona i van anar al despatx del director, Manel Rosell, a qui van exigir que firmés simbòlicament amb un xec de grans dimensions i tornés així els més de 3.000 milions d'euros rebuts pel Fons de Reestructuració i Ordenació Bancària (FROB). Vivas ha afirmat, pocs minuts abans de declarar a la comissaria, que continuaran amb la 'campanya desobedient'.
'Rebutgem aquesta imputació perquè l'acció del partit va ser col·lectiva i política'. Així es mostrava Esther Vivas poc abans de declarar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de plaça Espanya, on el mateix partit ha convocat una protesta perquè considera 'molt greu' que la cap de llista d'una candidatura que es presenta a les eleccions generals sigui imputada en plena campanya electoral i cridada a declarar davant la policia. 

Esther Vivas ha respost que qui hauria d'estar a comissaria és CatalunyaCaixa perquè 'són ells els que violen domicilis, ja que desnonen milers de persones cada dia'. La cap dels Anticapitalistes ha acusat l'entitat bancària d'especular amb l'habitatge i també amb els aliments. 'No ens faran callar i continuarem amb la nostra campanya desobedient com teníem previst', ha conclòs. 

La candidata s'ha acollit al seu dret a no declarar i ha afirmat que només ho farà davant d'un jutge. Més d'un centenar de persones s'han concentrat davant la comissaria de plaça Espanya per donar-li suport. 

 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
gironí fletxa GIRONA
15 de novembre de 2011, 17.14 h

continuo repudiant els bancs.
M'he informat i tens raó. Aquesta noia molt indepe no és. És amiguieta de la Dolors Camats d'Iniciatica Els Verds.
Respecte en Francisco Garrodo tens més raó que un sant.
http://www.youtube.com/watch?v=U9xeJSxXw08&feature=youtu.be
http://www.google.es/imgres?q=garrobo+indignats&um=1&hl=ca&rls=com.microsoft:en-US&rlz=1I7SUNC_es&biw=1016&bih=588&tbm=isch&tbnid=fnXjZyd25FNfNM:&imgrefurl=http://rac1.org/elmon/blog/condemna-unanime/&docid=TXEm1evyYang_M&imgurl=http... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
15 de novembre de 2011, 10.36 h

Aquesta gent , amb la Ester Vivas i el fatxa Garrobo al capdavant - els trotskistes ben juntets amb els neofeixistes, que curiós- són els qui , en nom d´Espanya, controlaven la Plaça de Catalunya i altres acampades i les webs, facebook, etc...
Son infiltrats anticatalans per controlar la revolta a gust de l´amo. I si no em creieu mireu l´hemeroteca i els veureu , sempre els mateixos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
gironí fletxa GIRONA
14 de novembre de 2011, 18.37 h

És patètic que una entitat com CatalunyaCaixa actuï d'aquesta manera.
Aquest sistema és una merda.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
toni fletxa bcn
14 de novembre de 2011, 09.27 h

Endavant; el suport popular és amb vosaltres. Cada vegada més ciutadanes i ciutadans, tenen ben clar el que ha succeït per arribar a la situació actual. També en son conscients de la seva col.laboració passiva perquè això hagi passat, però de la mateixa manera ara es revolten contra l´immobilisme i per tant s´han de fer les accions necessàries per retornar a la política amb majúscules, la política de tots i totes, no la de uns quants escollits. Democràcia directe JA!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.