directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

20N doble fletxa

La candidata del PSC a Lleida presenta l'acadèmia militar de Talarn com un 'generador de negoci al Pallars'

Cunillera recorda que els fons estatals d'inversió local i l'1% cultural han suposat una millora de l'ocupació i de qualitat de vida

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

La cap de llista del PSC al Congrés per Lleida, Tere Cunillera, ha assegurat avui que la continuïtat de l'acadèmia de suboficials de Talarn (Pallars Jussà) 'és un exemple clar i evident de l'aposta del govern socialista per generar ocupació i riquesa al territori'. Cunillera ha destacat que l'activitat de l'acadèmia, amb més de 400 integrants, 'és un element dinamitzador ja que crea ocupació i negoci en sectors com el comercial i el de l'hostaleria, entre altres'. Així mateix, ha recordat que la ministra de Defensa i cap de llista per Barcelona del PSC, Carme Chacón, va anunciar al setembre la continuïtat d'aquesta acadèmia, amb nous cursos d'especialització i perfeccionament per a personal militar.
José Bono, Teresa Cunillera
Comparteix
   


Etiquetes
Tere Cunillera també ha parlat dels  Fons estatals d'inversió local (FEIL), així com els Fons estatals per a l'ocupació i la sostenibilitat (FEOL) com a exemples de 'motors dinamitzadors del territori', ja que 'han creat ocupació, riquesa i donen qualitat de vida als municipis'. La socialista ha recordat que la inversió total d'aquests plans durant els anys 2009 i 2010 va ser de 113,37 milions d'euros a les comarques de Lleida, i a la localitat de Tremp, d'1,7 milions.  
 
Una altra mostra de la 'sensibilitat del govern del PSOE pel territori i els municipis' han estat, segons la Candidata les ajudes de l'1% Cultural, que a Lleida han estat de 18 milions d'euros. Entre les inversions en aquest àmbit, ha citat el Teatre de la Lira de Tremp, amb 150.000 euros.  
 
Cunillera ha fet campanya aquest dilluns a Tremp on ha visitat el mercat, acompanyada pel cap de llista dels socialistes al Senat per Lleida, Paco Boya, i per l'alcalde de Tremp, Víctor Orrit.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Anna fletxa Reus
15 de novembre de 2011, 09.52 h

És una versió Durán Lleida en femení. Una de tantes que pul·lulen, viuen com a reis i reines, i no foten brot, TOT AL CONTRARI, pel país que les ha escollit. I els catalans, que som rucs, els tornarem a votar. I sinó, ja ho veureu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Pantinet fletxa Les Escaldes
15 de novembre de 2011, 08.37 h

Mira que ha fet el ridícul aquesta dona.......... aquesta com la Xaconeta sempre ha votat en contra de Catalunya. BOTIFLERA !!!!!!!!!!!!! Fot el camp de la política Acspanyola, fastigosa i traïdsora que tens cara de llepaculs.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Pere fletxa Begues
14 de novembre de 2011, 23.32 h

D'un cinisme tan gran que recorda la inscripció a les portes dels camps de concentració nazis: "Arbeit macht frei" (el treball allibera)


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Joan fletxa Lleida
14 de novembre de 2011, 23.10 h

Ah, me'n descuidava el meu vot a Lleida, serà un vot de país i anirà per en Xavier Castellana de la coalició ERC-Reagrupament! Per dignitat els lleidatans volem tenir una veu independentista arreu!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Joan fletxa Lleida
14 de novembre de 2011, 23.08 h

És una serbo-croata de molt "cuidado". És més sèrbia que el Borrell que ja és dir. A Madrid fa de guardiana del PSOE perquè els del PSC no es rebel·lin, com si ho haguessin de fer mai, tu. Ara bé, de feina per Lleida i Catalunya res de res. Fot fàstic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Aniol fletxa l'Ametlla del Vallès
14 de novembre de 2011, 21.19 h

Fixeu-vos, l'exèrcit ej-panyol només té a Catalunya dos destacaments d'un cert gruix. Tots dos dedicats a la "instrucció" o bé de reclutes o de suboficials. En cap dels dos assentaments hi ha material bèlic pesat. Fixeu-vos bé que a Catalunya no hi tenen ni un blindat, ni artilleria (ni lleugera ni pesant) ni cap avió ni helicòpter, etc, etc.
Què vol dir això? Jo us ho explico. Molt fàcil. En una hipotètica revolta independentista (la veuen més a prop que nosaltres mateixos) tenen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
14 de novembre de 2011, 20.48 h

de fet, en un anàlisis de les propostes que fan els parlamentaris. La Cunillera, és la que justament menys propostes ha fet, quasi bé cap. El que vol dir, que porta un munt d'anys sense fotre brot. I vol seguir amb la seva bona vida. Ah per cert, la seva germana com no podia ser d'altra manera, és empleada de UGT, així tots contents. A viure del momio.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pep fletxa Vallès
14 de novembre de 2011, 19.51 h

Qui es aquesta senyora? Faig la cerca a la Viquipèdia:

Maria Teresa Cunillera i Mestres (Bell-lloc d'Urgell, 17 de febrer de 1951) és una política catalana. Estudià peritatge mercantil i és membre del PSC-PSOE, a les eleccions generals espanyoles de 1982, 1996, 2000, 2004 i 2008 fou escollida diputada per la província de Lleida. Des del 1986 al 1993 va ser vocal assessora i Directora General del Gabinet del ministre de Relacions amb les Corts i del Secretariat del Govern. Del 1993 al 199... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.