directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

20N doble fletxa

Duran apel·la a exercir una 'autèntica resistència nacional' votant CiU davant del 'tsunami popular' que s'apropa

Defensa la gestió del Govern perquè defensa l'interès comú de tots els ciutadans encara que li facin vagues

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha apel·lat aquest dimarts a exercir el 20N una 'autèntica resistència nacional' votant CiU davant del 'tsunami popular' que s'apropa. En el míting final de CiU a Lleida, Duran ha alertat que si la població es queda quieta, el tsunami 'arrossegarà Catalunya', i ha tornat reclamar una concentració de vot en favor de la federació. D'altra banda, ha defensat la gestió del Govern a l'hora d'ajustar el pressupost, perquè defensa l'interès comú de tots els catalans encara que li facin vagues. Ho ha contraposat amb un govern espanyol de José Luis Rodríguez Zapatero que no s'atrevia a prendre mesures per evitar mobilitzacions.

Comparteix
   


Etiquetes
Davant d'unes 900 persones a Lleida, Duran ha reclamat una vegada més concentrar el vot en CiU el diumenge, i aquest cop ha cridat a exercir una 'autèntica resistència nacional' davant del 'tsunami popular' que s'acosta. Si els catalans es queden quiets, ha dit, el tsunami els arrossegarà, i el mateix passarà si s'aposta per forces polítiques testimonials com ERC.

'Estem avisats, ve un tsunami popular', ha insistit el líder d'UDC, que ha advertit que votar ERC o ICV aquesta vegada no servirà de res, perquè s'estarà facilitant que hi pugui haver un diputat per al PP o per al PSOE. 'Ara és hora de concentrar el vot', ha exclamat un Duran gairebé sense veu, que ha apuntat que si CiU és segona o tercera no tindrà prou força per defensar els interessos de Catalunya.

Duran també ha aprofitat per fer al·lusió a la vaga de metges, i ho ha fet per defensar la gestió de la Generalitat, que està actuant amb 'coratge i rigor' a favor de l'interès comú de tots els ciutadans per molt que li facin vagues. Ho ha contraposat amb l'actitud de l'encara president del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que no feia més que concessions als sindicats precisament per evitar mobilitzacions. 

'El govern que es mereix Catalunya ha de ser un govern que si cal estigui disposat a afrontar una vaga en defensa de l'interès comú dels ciutadans', ha resumit.

El problema, al seu parer, no està en l'actitud del Govern, sinó en la 'demagògia de l'oposició, que s'ha llençat desesperadament pel pendent de la crítica fàcil i vergonyosa'. 'Així no sortirem de la crisi', els ha dit. 

S'ha dirigit especialment al PSC i a la seva candidata, Carme Chacón, i ha dit sentir 'vergonya aliena' de la seva actitud quan són els socialistes catalans els que van deixar 'trinxat el país'. 'Han arruïnat Espanya i han trinxat Catalunya', ha subratllat. És més, ha considerat que Chacón 'no és qui per donar lliçons de moralitat' a CiU, que és qui va construir l'estat del benestar i tornarà els nivells als que hi havia abans de 'passar la plaga del tripartit'.

 





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.