directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 10:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC i SI reivindiquen l'ús de 'robar' o 'espoli fiscal' al Parlament

López Tena avisa que seguirà utilitzant aquestes expressions apel·lant a la llibertat d'expressió de tots els ciutadans

Comentaris 39  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

Els diputats d'ERC i de SI han manifestat reiteradament, dins de l'hemicicle, el seu rebuig a la decisió de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, que ahir va anunciar que els diputats no podran utilitzar expressions com 'robar' o 'espoli fiscal' en referència a l'Estat. De fet, els diputats de SI han utilitzat diverses vegades aquestes dues paraules en el ple d'aquest dijous i Lluís Corominas, que en aquell moment presidia el Parlament, els ha cridat l'atenció. 'No ens faran callar', ha reiterat López Tena, que ha fet referència a la llibertat d'expressió de tots els ciutadans que exercirà 'fins al final'.

Comparteix
   


Etiquetes
Als passadissos del Parlament, SI ha qualificat la decisió de 'censura il·legal' i s'han passejat amb etiquetes de 'Censura no'. La reacció de Ciutadans no s'ha fet esperar. El diputat Albert Rivera ha defensat que s'ha de posar límit a la llibertat d'expressió. 'No és cap censura, és poder conviure', ha declarat.

Per la seva banda, ERC també ha protestat contra la decisió de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert. La diputada republicana Carme Capdevila ha aprofitat la seva intervenció per afirmar que troba que la prohibició està 'fora de lloc'. També ha informat que el grup parlamentari presentarà una queixa per escrit.

Les JERC Comarques Gironines també s'afegeixen a la protesta contra la prohibició. Han previst enviar a la mesa del Parlament i als grups parlamentaris el material que els va sobrar de la campanya 'Talla amb Espanya'. Aquesta material consisteix en postals i xapes en què es poden llegir els tres eslògans 'Espanya ens Roba', 'Espanya ens Maltracta' i 'Espanya ens Enganya'. El portaveu de les JERC Comarques Gironines, Pau Presas, ha animat als diputats diputades del Parlament a fer 'cas omís' de la prohibició atès que 'atempta contra la llibertat d'expressió de la ciutadania del nostre país'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#40
F.Ibló fletxa PPCC !!*!!
3 de desembre de 2011, 19.52 h

Ai, ara que ja l'he enviat me'n penedeixo d'haver estat tan cruel i dur amb aquest pobre pàmfil. Però NO retiro RES del dit. Unes pàgines enllà hi ha unes frases d'aquest macaco que ens autoritzen a cantar-li les quaranta o les quatrecentes, a gust del consumidor. Qui no vulgui pols que no vagi a l'era.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
F.Ibló fletxa PPCC !!*!!
3 de desembre de 2011, 19.47 h

#36 Escolta, mitja merda castellanista imperialista: la infamant malaltia que patia la teva mare NO t'autoritza a fer-te la víctima i dirigir-te als catalans com d'igual a igual. Tu ets pura misèria d'aquella on jo escupo quan tinc carraspera, i només t'autoritzo a parlar d'igual a igual amb la meva gossa. Ara calla, empassa't les meves paraules i procura no fer-me enfadar, microbi, perquè una escupinyada catalana et podria ofegar. Ja sé que des d'abans de podrir-se't el maltractat cul ja ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
Joan fletxa Palamós
3 de desembre de 2011, 12.08 h

#36 - Fantàstic ! Ara demostres amb la teva poca educació de la pasta que estàs fet, és típic dels nazionalistes espanyols ! Quina pena ! L'insult com a mètode o argument per contrarestar les opinions !


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Jordi fletxa CATALUNYA
3 de desembre de 2011, 11.10 h

#36 Els comentaris de l'inmigrant espanyol pellicero,abans cabezadevilla,abans pedro colina,abans rosario fuerte,escrits en llèngua extrangera desde el virregnat del contenidor d'orgànics del barri del carme de la colonia castellana de blavència,abans Regne de València son tant repetitius...fa temps que els seus amos no li donen consignes noves pel que es veu....


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Juan Pellicer fletxa Valencia.
3 de desembre de 2011, 11.04 h

#32 Hombre ya esta a quei el verdadero hijo de la gran puta. F.iblo PPCC. Es curioso que siempre el que tiene mas que callar en cuanto a madre puta, acuse a los demas de lo que el es el rey, un hijo de puta. Con todo el carinyo del mundo, ehhh, eso si.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
ZZZZZZzzzzz fletxa PPCC !!*!!
3 de desembre de 2011, 10.43 h

#30 Cal ser molt RUC i força CRETÍ per a mesurar la "grandesa" dels països per si tenen rei o no en tenen!!!!!! Cal ser més IGNORANT fins i tot que la majoria d'imperialistes castellans, que ja és dir. La grandesa o misèria dels pobles, només els analfabets la poden mesurar per aquests paràmetres. Allò que fa que un poble es mereixi el seu lloc a la història no és altra cosa que la felicitat i la instrucció dels seus ciutadans, i el respecte que el tal país demostri envers els altr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Jordi fletxa CATALUNYA
3 de desembre de 2011, 10.42 h

http://ca.wikipedia.org/wiki/Corona_d'Arag%C3%B3

Els que no siguin inmigrants espanyols mono-língües ho entendran.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Jordi fletxa CATALUNYA
3 de desembre de 2011, 10.37 h

#32 Passeu d'aquest pobre inmigrant espanyol,ressentit i acomplexat,que fa la mateixa pudor que el cabezadevilla,el recordeu?inventant-se regnes i nacions dins el seu cap malalt,notifique comentari inadequat i els administradors ja l'enviaran al contenidor d'on no hauria d'haver sortit mai.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
F.Ibló fletxa PPCC !!*!!
3 de desembre de 2011, 10.32 h

#30 Mira que us agrada, als castellanistes, demostrar que sou un a trepa d'ignorants impertinents. Això de "superior i inferior" , per molt que ho usés la teva mama per a classificar els seus clients, NO és categoria que TU sàpigues usar. Inferior ho és aquell que, després d'haver ROBAT tot l'or d'Amèrica, com vareu fer els CASTELLANS, es veu reduït a viure de subvencions europées i d'espoli fiscal a Catalunya. Mira, desgraciat impresentable que pretens dir-te Pellicer: recorda que el... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Jordi fletxa CATALUNYA
3 de desembre de 2011, 10.31 h

#30 Dius alguna cosa,inmigrant espanyol?no t'entenem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.