directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

O Copa Amèrica de Vela o Fórmula 1

Les obres del port valencià per acollir el Premi de Fórmula 1 podrien allunyar la Copa Amèrica de Vela

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president de la societat organitzadora de l'Amèrica AC Management, Michel Bonnefous, ha afirmat contundentment que l'ampliació del port és un aspecte no desitjat per l'organització, malgrat ser clau per a la celebració del pròxim GP d'Europa. Bonnefous ha precisat que "podria afectar a la nostra motivació per a quedar-nos o no". El màxim responsable de l'ACM ha apuntat, no obstant això, que "si s'arriba aviat a un acord, l'anunci serà imminent".
Alinghi copa amirca vela valencia mar
Alinghi, guanyador suís de la Copa Amèrica de Vela

Comparteix
   


Etiquetes
El president de la societat organitzadora de l'Amèrica AC Management, Michel Bonnefous, ha presentat el protocol de la pròxima edició de la competició al costat de Brad Butterworth i Hamish Ross, ambdós membres del recent  vencedor, el Alinghi suís.

Durant la reunió, Bonnefous ha expressat el seu desig de celebrar una nova regata en l'actual seu al 2009.  Però un cop dit això ha condicionat la continuïtat de València a les obres d'ampliació previstes en el port per a la celebració del Gran Premi urbà de Fórmula 1.

I és que pel president Bonnefous"Tenim diverses candidatures per a la 33 Copa de l'Amèrica, incloent València, i tenim previst donar el nom de la ciutat calmi abans del 31 de desembre d'aquest any". Així ha insistit en la importància que tindrà la possible ampliació de les instal·lacions portuàries per la integració del circuit de Fórmula 1 i com podria afectar negativament al desenvolupament de la Copa Amèrica

"No puc revelar encara si la Copa seguirà a València, ara com ara les negociacions se centren en com s'estructurà l'esdeveniment". No obstant això, l'ampliació del port és un aspecte no desitjat per l'organització, malgrat ser clau per a la celebració del pròxim GP d'Europa. Bonnefous ha precisat que "podria afectar a la nostra motivació per a quedar-nos o no". El màxim responsable de ACM ha apuntat, no obstant això, que "si s'arriba aviat a un acord, l'anunci serà imminent".



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.