directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ros se sumarà a una llista si 's'aposta pel catalanisme'

L'alcalde de Lleida ha avisat que es presentarà a les primàries per ser el candidat socialista a la Gerneralitat tant si és primer secretari com si no

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Ángel Ros ha avisat que només s'integrarà en una llista unitària 'si s'aposta pel catalanisme'. Així ho ha dit en una entrevista a 'El Punt-Avui' en què l'alcalde de Lleida ha assegurat que es presentarà a les primàries per ser el candidat dels socialistes a la Generalitat tant si és primer secretari com si no. 'Encara crec que de catalanistes en som tots, en el PSC, però uns ho demostrem més que d'altres', ha etzibat. 'No represento l'ala més esquerrana del partit, però sí la socialdemocràcia, el comú denominador del PSC', ha advertit. Ros ha afirmat haver-se anat 'sentint lluny de l'aparell', però ha agraït a Montilla 'la neutralitat mostrada'.

Comparteix
   


Etiquetes
Àngel Ros ha assegurat es presenta a primer secretari del PSC perquè 'cal reorientar' el partit i perquè es necessita una 'diagnosi adequada' que indiqui perquè els socialistes han deixat de ser la referència de la societat catalana. En aquest sentit, Ros ha avisat que només s'integrarà en una llista unitària 'si s'aposta pel catalanisme'.

'Encara crec que de catalanistes en som tots, en el PSC, però uns ho demostrem més que d'altres', ha etzibat. De fet, ha assegurat que no representa 'l'ala més esquerrana del partit, però sí la socialdemocràcia, el comú denominador del PSC'. 'És primordial que tinguem clar el nostre catalanisme d'esquerres per tal de poder confrontar-lo amb el catalanisme de dretes que representa CiU i aspirar a guanyar la federació', ha dit.

Va ser titllat de 'candidat crític' i ha assegurat haver-se anat 'sentint lluny de l'aparell', però ha agraït a Montilla 'la neutralitat mostrada'. Pel que fa a la votació en el congrés, tot i que admet que potser no serà viable en el del pròxim dissabte, Ros adverteix que 'els delegats han de votar candidats i no llistes, això permet sumar'.

'El fet de disposar de veu pròpia al Senat i del dret a la discrepància en el Congrés està assolit', ha assegurat. 'És una fita que hem aconseguit però jo aposto per fer un pas més i aconseguir el grup propi a Madrid', ha afegit.

Pel que fa als altres candidats, Ros ha dit que Pere Navarro 'representa l'esperit fundacional del PSC orientat a uns valors del socialisme en la seva esfera més social i económica', Joan Ignasi Elena 'representa els mateixos valors però amb una visió de Catalunya com a nació', i Miquel Iceta 'representa els valors socialistes i la capacitat de ser un gran parlamentari que articula un discurs que és el nostre posicionament ideològic'.

'Tinc evidentment persones que em donen suport i que formarien part del meu equip, però ara hem de veure si podem fer un equip d'integració' , ha dit en referència al seu equip. Finalment, ha deixat clar que es presentarà a les primàries per candidat a la Generalitat tant si és primer secretari com si no.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
Claudi fletxa Barcelona (Catalunya)
13 de desembre de 2011, 21.41 h

Un tronat sense tró que fot fàstic més que pena. Tant de bó petessiu tots plegats. Aneu-se'n a pendre pel puto cul sociates fastigosos cancerígens!!!!!!!!!!!! Foteu fàstic, tots els sociates!!!!!!!

Si voleu mamar de la mamella sociata aneu-se'n a mandril que allà el vostre cul serà útil perque us el llepin amb gust com mandrils que sou.
Aneu-se'n a llepar culs, fora de Catalunya que aquí: la merda, com vosaltres, abunda!!!!! Ja estem prou farts de merda a Catalunya!!!!!!!!

||*//|| F... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
atlasac fletxa Vila-real
13 de desembre de 2011, 11.23 h

Sabeu.....que he estat més de 60 anys CALMAT ara m´estic tornant CINIC, em diverteixo en saber LES CALAMITATS que molts estan patin.....

No era suficient en la RENOVACIO d´e. r. c. que ara ens venen també amenaçant en la RENOVACIO els SOCIOLISTOS, si amb 8 anys que han estat al SERVEI DELS CAPITALISTES no han tingut ni la idea d´ansenyar la Filossofia de que cony és el SOCIALISME, (ho sabran ELLS?) SIIII perque a mí SI que me ho van ensenyar i em va meravillar...clar que després d´al... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
STABILO fletxa LLeida
12 de desembre de 2011, 19.08 h

Es una llàstima que l´Angel Ros, un home molt preparat, honest i catalanista, estigui al partit on està... Els del baix Llobregat no el deixaran ser candidat a president pel PSC ja que ells se deuen als interessos de Madrid i als seus particulars, és clar... (apart que és de Lleida i els camacus se´l miren com un bitxo raro).

Un Lleidatà


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Esclarim fletxa Antàrtida
12 de desembre de 2011, 17.56 h

#4 MOL = molècula gram, és a dir, una quantitat de qualsevol substància equivalent al seu pes molecular expressat en grams

MOLT = una de dues, o quelcom que hom ha molgut, o molta quantitat.

Postdata: els castellans diuen "cantidá" i "cualidá" que segurament prové respectivament de cant i de cal. Nosaltres catalans, sabem que qUantitat prové de qUant i qUalitat prové de qUal.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
F.Ibló fletxa PPCC !!*!!
12 de desembre de 2011, 17.49 h

Calma't, atlasac, que res de la vida no val tant com la serenitat. Si no saps per què ERC, amb pocs diputats, va pactar amb PSC en comptes dels teus de CiU, no et sembla que les raons podrien ser massa difícils per a exposar-les en un petit missatge de mebys de 100 paraules? Tanmateix te'n diré alguna:

1- per a evitar una situació a la basca, on PSC, rebutjat per dretes i esquerres, s'apropés al castellanisme del PP, exactament com ha passat a Euskal Herria, que tenen lehendakari sociata.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
atlasac fletxa Vila-real
12 de desembre de 2011, 11.34 h

INSISTIM!!!
Que ens digueu....PER QUE VAU PREFERIR VOTAR ALS CENTRALISTES RICS als pobres catalans? Per què, Per qué!!! perque sou mol, mol, mol LLESTOS? MOL SAVIS?. MOL PIADOSOS? volieu una POLTRONA per a quí.....per a QUI!! ens agradaria saber-ho!! o acàs NO HO SABEU NI VOSALTRES!!!...us ho van colocar amb un TORNIQUET al cervell? si....ho fan de fà molts anys...però... que encara us ho deixeu FER?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
JORDI fletxa GRANOLLERS
12 de desembre de 2011, 08.14 h

Fa dies que veig que alguna cosa està passant a DIRECT.CAT, la quantitat de noticies i l'hora d'enviament ho evidencien.
He enviat un e-mail preguntant i em ve tornat sense ser rebut, algú em podrà explicar que passa?
//*//


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
12 de desembre de 2011, 00.39 h

Quina cosa mes falsa i avorrida.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Brauli fletxa Barcelona
11 de desembre de 2011, 21.02 h

Cara i creu. Veig positiva la seva implicació en favor de les Jornades de Salut i Alimentació que s'han fet en els darrers anys a Lleida, però per altra banda veig negativa les dificultats que el consistori que ell va encapçalar va posar a les consultes sobre la independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.