directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

600 firmes en suport d'Àngel Ros

L'alcalde de Lleida té firmes favorables com les de Pasqual Maragall, Antoni Castell, Marina Geli o Joaquim Nadal

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El manifest de suport a l'alcalde de Lleida i candidat a la presidència del PSC, Àngel Ros, ha superat aquest dijous les 600 adhesions un dia abans que el partit comenci el seu 12è congrés nacional. El manifest, disponible a la pàgina web www.denoupsc.cat, agrupa suports com el de l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall o els dels exconsellers Antoni Castells, Marina Geli, Antoni Siurana i Ernest Maragall. Les adhesions es podran continuar realitzant durant els dies que duri el congrés, que se celebrarà sota el lema 'Nou PSC' i que ha de conduir a la renovació de la direcció, la seva estratègia política i el seu discurs.

Comparteix
   


Etiquetes
Després d'una setmana de començar a recollir suports i a un dia d'obrir-se el congrés del PSC, Àngel Ros acumula ja més de 600 adhesions. D'entre els suports, que es poden consultar al web de la candidatura de Ros, destaquen la de l'expresident Maragall, els Antoni Castells, Marina Geli, Antoni Siurana i Ernest Maragall, l'alcalde Joan Clos, Joaquim Nadal, Gemma Mumbrú, i Diana Garrigosa, esposa de Pasqual Maragall, entre molts altres noms.

A part de Ros, dos candidats més aspiren a esdevenir el primer secretari dels socialistes després de la previsible retirada de Miquel Iceta: Pere Navarro i Joan Ignasi Elena.

1 de cada 10 adherits és gironí

Si bé el gruix de les adhesions al 'Manifest de Suport a Àngel Ros' es concentra a les comarques de Ponent, el web de Ros ha recollit adhesions d'arreu de Catalunya. Per exemple, de les més de 600 persones que han signat el manifest 70 són de les comarques gironines, cosa que representa l'11,66% del total d'adhesions. A més, Ros ha rebut suports de fora de Catalunya diverses ciutats de fora de Catalunya com Màlaga, Londres o Cambrigde.

Segons el president del Consell de Federació del PSC a les comarques gironines, Lluís Sacrest, les principals motivacions dels adherits al manifest de suport d'Àngel Ros pivoten al voltant de tres eixos: el catalanisme de Ros, la centralitat política i la renovació a fons que necessita el PSC. Secrest ha explicat que ha signat per Ros perquè 'és la renovació a fons que necessita el nostre partit'.

Acte de suport a Lleida

Aquest dijous a la tarda l'Hotel de La Fonda del Nastasi de Lleida ha acollit un acte impulsat per diferents alcaldes i alcaldesses i caps d'oposició del PSC de les comarques de Ponent per manifestar públicament el suport a la candidatura d'Àngel Ros per liderar el PSC.

Durant l'acte tres portaveus han llegit un manifest de suport a Ros i han afirmat que 'la majoria de les comarques de Lleida volem i creiem en el projecte d'Àngel Ros per a liderar el nou PSC'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
17 de desembre de 2011, 14.10 h

-600 signatures. No 'firmes'


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.