directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 14:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Iceta es retira de la cursa

El portaveu del PSC assegura que no sent haver perdut que a parti d'ara es dedicarà a 'empènyer el carro'

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha anunciat aquest dijous a través del seu blog que retira la seva candidatura per liderar el partit. Iceta ha reconegut que la seva proposta 'no ha obtingut suports suficients per encapçalar la integració' i que s'ha adonat que 'potser les coses estaven ja força decantades' quan va decidir fer un pas endavant cap a la primera secretaria. Amb tot, el portaveu del PSC ha assegurat que no creu haver perdut i dóna l'experiència per bona si ha contribuït a enriquir el discurs i l'ideari de la resta d'aspirants. Així, Iceta ha afirmat que a partir d'ara es dedicarà a 'empènyer del carro' enlloc 'd'estar al capdavant'.
Miquel Iceta no serà primer secretari del PSC després del congrés d'aquest cap de setmana. Ni aspirarà a ser-ho. Així ho ha dit al seu bloc, publicant la intervenció que ha fet davant els militants i simpatitzants a la seu del PSC del districte de Gràcia de Barcelona. Iceta assegura sentir-se satisfet amb la decisió que el va portar a anunciar que volia encapçalar una candidatura a primer secretari, però admet el fracàs de l'operació. 'La meva candidatura no ha obtingut suports suficients per encapçalar la integració. A començar per la meva federació en què una àmplia s'inclina a favor de Pere Navarro', ha considerat el portaveu del PSC, tot afegint efusivament: 'Que així sigui, doncs. Treballaré al costat d'en Pere i de tots vosaltres, de l'Àngel i en Joan Ignasi, i de tots i totes les socialistes per fer possibles els canvis i la integració que crec imprescindibles'.

I és que Iceta reconeix que 'la integració no ha estat fins avui possible', però espera 'que ho aconseguirem, tots plegats, la matinada de diumenge'. 'Treballaré amb tothom per aconseguir-ho', ha dit.

Pel que fa al propi Iceta, ara, té clar quin serà el seu paper al partit. 'Ho he dit des de fa mesos: estava disposat a posar-me al capdavant per tirar del carro o a posar-me l'últim per empènyer el carro. Així serà: a empènyer del carro!', ha sentenciat, tot assegurant que 'l'important és que el congrés vagi bé, no quin paper hi jugui jo'.

Tot i això, Miquel Iceta no se sent fracassat. 'Sense por i sense xarxa he arriscat', ha dit, admetent que amb aquest moviment 'm'he arriscat a que algú digui que he perdut'. 'Però no crec haver perdut, em sento feliç si amb tot el que he fet i tot el que faré, el meu partit hi guanya', ha conclòs. I és que la seva satisfacció ve donada per la seguretat d'haver 'estat fidel a les meves paraules i compromisos: unitat, propostes i renúncia expressa a confrontar-me a cap company'.

En la intervenció a Gràcia que ha publicat al seu bloc, Iceta ha aprofitat per avançar quina vol que sigui a partir d'ara la seva feina principal i dóna per fet que no repetirà com una de les cares visibles del PSC. 'Hi ha una formidable tasca a fer en el terreny de la reflexió, el debat i l'agitació. Una tasca que m'apassiona i a la que em seguiré dedicant, amb més llibertat que la que ha tingut des de l'any 2000 fent de portaveu del partit', ha explicat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Joan fletxa Palamós.
17 de desembre de 2011, 18.24 h

Val més que es retiri a una cartoixa per sempre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
atlasac fletxa Vila-real
16 de desembre de 2011, 11.06 h

Què cony PASSA....!!!
Es que en totes les terres catalanes el llavat cerebral es tant, tant perfecte com per haver llevat de TOTS TOTS els cervells catalans la filossofia del SOCIALISME? TOTS, TOTS, TOTS s´han convertit en SOCIOLISTOS? sols quedo jo que sàpiga aquesta filosofia? VINGA JA!!! això NO M´HO CREC NI JO!!! però TOTS, TOTS, TOTS son una especie de ZOMBIS? SI? NO? però com collons es pot comprendre el que PASSA!!! TOTS, TOTS, TOTS s´han convertit en ANTI-CATALANS? TOTS TOTS TO... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2 Muntanya Alta
16 de desembre de 2011, 09.50 h

No ens enganyem, Iceta com enemic de Catalunya, continuarà lluitant en contr des de l'hombra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat (Catalunya)
16 de desembre de 2011, 07.25 h

ESPAÑISTAN SE HUNDE http://www.youtube.com/watch?v=5TGz7aNe9-w&feature=related


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.