directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 12:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Homs assegura que les gestions per pagar els funcionaris estan 'madures'

Segons afirma el portaveu del Govern, s'està avançant en les negociacions per tenir el crèdit que necessita la Generalitat

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha afirmat aquest dimecres que les gestions per aconseguir el crèdit que la Generalitat necessita per pagar als funcionaris la part que falta de la paga extra estan 'madures'. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Homs ha avisat que 'al llarg d'avui i potser demà' l'executiu podrà tancar un crèdit i, si no és així, tenint en compte les dates, ja s'hauria de parlar del mes següent. El portaveu ha explicat que l'aixeta del crèdit s'ha obert una mica gràcies a la injecció econòmica del Banc Central Europeu (BCE), que ha provocat un 'efecte en cadena'.

Comparteix
   


Etiquetes
El 80% de la paga extra s'abonarà aquest dimecres als treballadors públics, tal com estava previst, segons ha reconfirmat Francesc Homs, que no ha concretat quan es podrà pagar el 20% restant. El portaveu ha explicat que les negociacions pel crèdit estan 'madures' però no sap si es tancarà aquest dimecres, demà dijous o s'ajornarà fins al gener.

'Ho veurem al llarg del dia d'avui i potser de demà', ha manifestat Homs, després d'explicar que aquest crèdit serà possible gràcies a la injecció de 500 milions d'euros que va fer el Banc Central Europeu el passat 21 de novembre, que ha obert 'una mica l'accés al crèdit', ha afegit.

El portaveu ha explicat que el Govern ha estat en tot moment treballant per trobar liquiditat, després que l'Estat es negués a transferir els 759 MEUR corresponent a la tercera disposició de l'Estatut, uns diners amb què l'executiu comptava, i ha negat que la solució del crèdit s'accelerés per les demandes dels funcionaris arran del cobrament de l'IRPF dels diners no percebuts encara.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
mario fletxa bcn
29 de desembre de 2011, 11.17 h

L'únic crèdit que necessiten és el de la gent del poble, que ja no poden creure res de res. Avui diuen una cosa demà un altra, demà passat treuen els calés per donar a formar els policies...etc
Fins quan tota aquesta desolació que no ens deixa que entrem al nou Any amb Amor i Pau


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Quety fletxa Torroella
29 de desembre de 2011, 07.34 h

A quin preu negociaran el préstec?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Joan fletxa Palamós
28 de desembre de 2011, 18.02 h

Jo crec que els han invertit en acabar d'arreglar el puti-club de luxe que té en Duran Lladre a l'Hotel Palace de Madrís.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Matilde fletxa Mollerussa
28 de desembre de 2011, 17.29 h

Homs ha fet negoci (com sempre els de CiU) amb el sou dels treballadors de l'administració: furtant-los-hi aquests quartos durant uns dies els ha fet jugar a la borsa o a qualsevol dels tripijocs a què ens tenen habituats els estafadors de torn. Qui cobrarà els interessos que els ha proporcionat aquesta picossada? CIU= LA PÀTRIA A LA CARTERA


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.