directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Simpatia del PSC per Chacón

Navarro afirma que el partit dels socialistes catalans no prendrà partit per cap candidat

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha declarat que el partit no prendrà cap posició en la lluita per dirigir el PSOE entre Alfredo Pérez Rubalcaba i Carme Chacón. Segons ha dit en una roda de premsa celebrada a la seu madrilenya del PSOE on té lloc la reunió del comitè federal, els delegats i delegades del PSC optaran pel candidat que més bé els sembli. No obstant això, ha deixat clara la seva predilecció per Chacón en afirmar que 'no diré a quina candidata donaré suport'. El primer secretari del socialistes catalans ha assenyalat que tots els socialistes espanyols comparteixen valors com ara la igualtat d'oportunitats, la justícia social i també quina ha de ser l'estructura de l'Estat.

Comparteix
   


Etiquetes
Els delegats del PSC en el 38 congrés del PSOE, que se celebrarà el mes de febrer a Sevilla, tindran llibertat de vot per decidir entre els dos candidats a la secretaria general del partit. Segons ha explicat Pere Navarro, el PSC no prendrà cap posició i escoltaran els programes que presenti cadascun. Navarro, però ha deixat clara la seva preferència per la catalana Chacón. 'No diré a quina candidata donaré suport', ha declarat davant els mitjans de comunicació.

Navarro ha valorat positivament el fet que, com ja va fer el PSC, el PSOE exerceixi la democràcia. Es tracata, ha dit, d'una bona noticia. A més de debatre sobre les idees, el primer secretari dels socialistes catalans creu que també és positiu en aquests moments un debat sobre noms i persones.

Preguntat sobre si li hagués agradat escoltar per part de Chacón un discurs més catalanista i menys andalús en l'oficialització de la seva candidatura a la secretaria general, Navarro ha assenyalat que els socialistes de totes les comunitats autònomes tenen un discurs comú basat en la igualtat d'oportunitats, la justicia social, i també comparteixen quina ha de ser l'estructura de l'Estat. Els accents són uns o altres en cada lloc, ha assegurat, però el més important és defensar aquests valors compartits.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Alex fletxa Tortosa
9 de gener de 2012, 08.41 h

Any nou, ridiculs vells. La senyora Chacón ha d'anar a presentar-se a Andalucia perquè no es recordin que és catalana i tingui alguna oportunitat de ser algú...

http://vaderiure.blogspot.com/2012/01/una-ressaca-brutal.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Robert fletxa Castelldefels
8 de gener de 2012, 19.50 h

Si a la Chacón ja ni el psc li dona un suport prou clar, ho té molt magre, millor que es quedi al seu país i no torni més, que fot fàstic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.