directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Guardiola: el català, normal

Des de Zurich i en català, el tècnic ha dedicat el premi al millor entrenador del món a Tito Vilanova. Messi ha rebut la Pilota d'Or

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 29 vots )
carregant Carregant

Sense cap sorpresa. Ni en el lliurament del premi, ni en l'actitud de Pep Guardiola. El de Santpedor ho ha tornat a fer. Ha tornat a guanyar el premi al millor entrenador del món, ha tornat a dirigir-se a tot el món des dels micròfons del Palau de Congressos de Zurich i, una altra vegada, ho ha fet en català. Després d'una introducció de protocol en anglès, Guardiola ha volgut dedicar el premi a Tito Vilanova. 
guardiola
Guardiola millor entrenador

Comparteix
   


Etiquetes
'Vull dedicar aquest títol a Tito Vilanova, el meu assistent, que tot i que darrerament no està al meu costat, sempre hi és. Aquest premi va per tu, nano', ha dit en català. Sense que ningú s'alteri. Així de normal.
 
La gala FIFA no ha tingut gaire sorpreses. Leo Messi s'ha coronat per tercera vegada consecutiva com a millor jugador del món, per davant del portuguès Cristiano Ronaldo i del català Xavi Hernández, que finalment ha quedat tercer. L'astre argentí ha volgut compartir el reconeixement amb el seu company d'equip, i ha admès que, després de quatre anys compartint el mateix moment en aquesta gala, el català també la mereixeria.  'Aquesta Pilota d'Or també és teva. Sense la teva ajuda no seria aquí', ha conclòs.
 
Amb aquest premi, decidit per periodistes, seleccionadors nacionals i els seus capitans d'equip, Messi iguala a Platini, Cruyff i Van Basten en nombre de guardons. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#37
Jordi fletxa CATALUNYA
22 d'abril de 2012, 01.00 h

#5 El teu discurs és com el d'un plat de mongetes que negocien la seva sortida pel forat del darrera d'una vaca,deu ser perquè el teu cervell s'assembla a l'esfinter d'un mandril de 80 anys afectat de fístules anals infectades,després de passar una nit boja amb 40 mariners senegalesos.Biel, si la merda parlés diria:"no m'anomeneu biel,que m'ofeneu!!"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Isabel fletxa Santa Eulàlia
10 de gener de 2012, 21.28 h

#5 He llegit detingudament al teu comentari i francament he llegit cosas absurdes peró comparar el català amb un dialecta papua de nova guinea et delata com una persona molt ridícula, i aixó de la barratina i el calçot a la má...penso.. que et retrates a tú mateig?? aixó sí sense barratina, tú amb una boina en tens prou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Isabel fletxa Santa Eilàlia
10 de gener de 2012, 17.09 h

#3 Claudi a Mònaco no he tingut al plaer d'estar-hi (es una assignatura pendent), peró a Süissa sí, he estat bastantes vegades donç tením familia a Laussane.
Hem sembla per la manera que parles, que tú has estat als dos llocs, de Mónaco no en puc parlar peró de Süissa sí i força..son un etjempla de organitsació de tot, començant per la administració i acabant per el jardins infantils.
Allá el "vuelva usted mañana", no existeig, i ha una assistenta social que t'indica en tot mo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
gironí fletxa GIRONA
10 de gener de 2012, 16.47 h

Gràcia Pep per ser dels nostres. Si n'hi haguessin més com tu faria anys que seríem lliures. Indepència o mort //*// Sempre en LLuita


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.