directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Segueixen les protestes dels funcionaris de presons

Es reprenen les concentracions als centres penitenciaris, mentre en algunes presons els treballadors hi han fet nit

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Els funcionaris de presons reprenen des de primera hora d'aquest dimecres les protestes encetades aquest dimarts a la tarda contra la posició de la Generalitat a les negociacions laborals amb els sindicats. Una trentena de persones es concentren davant la Direcció General de Serveis Penitenciaris, a Barcelona, als carrers Aragó amb Girona. Mostren així la solidaritat amb els tretze representants dels quatre sindicats presents a la plantilla del funcionariat que han passat la nit a l'interior del recinte. A la mateixa hora hi ha constància de concentracions almenys davant la presó de 4 Camins, a la Roca del Vallès, tot i que fonts sindicals apunten que també n'hi ha als centres de Brians 1 i Brians 2.

Comparteix
   


Etiquetes
Un portaveu dels sindicalistes que han passat la nit a l'interior de la Direcció General de Serveis Penitenciaris ha explicat que també hi ha hagut funcionaris del torn de tarda a diverses presons d'arreu de Catalunya que han decidit pernoctar a la presó com a mesura de protesta.

D'altra banda, davant de l'edifici barceloní, quatre furgonetes dels Mossos d'Esquadra antiavalots controlen la concentració, que en cap moment ha interromput el trànsit ni del carrer Aragó ni del carrer Girona.

A Lleida, normalitat

Pel que fa als 47 funcionaris que han passat la nit al Centre Penitenciari Ponent, a Lleida (34 que ho han fet de forma expressa i 13 que feien el torn de nit), a dos quarts de vuit del matí han decidit donar per acabat el tancament per demostrar 'la bona voluntat perquè les negociacions es puguin reprendre amb normalitat', segons un comunicat que han fet públic.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.