directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 19:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Esquerra és el partit que més creix percentualment en intenció de vot a l'Ajuntament de Barcelona

ICV i CIU també millorarien els resultats obtinguts el maig passat segons el Baròmetre semestral publicat pel consistori

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

El sentiment català no para de créixer. Esquerra comença a recuperar-se dels mals resultats acumulats en el darrer període electoral i es refà de la davallada que va patir fa 8 mesos. També CIU i ICV han experimentat un increment important. En canvi, els partits d'abast espanyol, el PSC i el PP, perdrien vots. Així ho indiquen les dades del baròmetre semestral que ha publicat l'Ajuntament de Barcelona. Són els primers resultats de satisfacció ciutadana des que Xavier Trias és al capdavant del govern de la ciutat. L'alcalde, a més, és el líder municipal més valorat i l'únic que aprova, amb un 5'4. 
jordi portabella, joan laporta, ester capella, ignasi planas, anna arqué
Comparteix
   


Etiquetes
Segons el baròmetre, la coalició d'Esquerra i Reagrupament passaria d'un 2,9% de vot a les passades eleccions a un 6,8% en intenció de vot en aquest sondeig municipal. Convergència i Unió es dispararia fins al 23,6% respecte el 15% que va obtenir, i Iniciativa Catalunya Verds aconseguiria un 8,6% de suport i es situaria com a tercera força de l'Ajuntament, només a mig punt del PSC.
 
Les dades de l'enquesta de serveis municipals i el baròmetre semestral de la ciutat de Barcelona revelen que el 46,5% dels barcelonins consideren que la gestió de l'ajuntament de la Ciutat Comtal és bona o molt bona, mentre que el 18,1% creuen que és normal i el 25,6% diuen que és dolenta o molt dolenta. En canvi, la gestió de la Generalitat i del govern espanyol és pitjor valorada pels barcelonins.
  
El baròmetre també indica que la crisi econòmica i els seus efectes, sobretot en l'àmbit de l'ocupació, són el problema que més preocupa als barcelonins. A més, reflecteix poca esperança en el futur; la majoria de ciutadans pensa que la situació del mercat de treball encara empitjorarà. Per això, estarien disposats a prendre mesures d'immediat encara que impliquin sacrificis. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
Joan fletxa Palamós
14 de gener de 2012, 16.23 h

#8 - Amic Albert. Agraeixo el teu comentari. Efectivament, van ser uns dies desagradables que pel que a un servidor respecta ja tinc oblidats. Tot i que reconec que els meus comentaris sobre política i certs polítics, de vegades, són durs i inflexibles, ningú té el dret de negar a ningú la seva llibertat d'expressió i menys de la manera com certa persona els contestava que, no tenint el suficient amb això va emprar la triste pantomima del suplantament. Sóc independentista de tota la v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Albert Vilà fletxa Caldes de Malavella
14 de gener de 2012, 12.33 h

#2 Amic Joan de Palamós, desconeixia a quest fet. Al seu dia, els comentaris despectius posats (deliberadament) en boca teva, van mostrar una penosa personalitat teva, fins al punt que amb respecte et vaig respondre d'una manera una mica contundent. Ara, un cop conegut el fet, dir que retiro el comentaris, ja que no anaven cap a la teva persona, sinó per l'altre " Joan de Palamós". Tant tu com jo som indepes, tot i que potser de partits diferents, per això m'agrada llegir els teus comentari... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
13 de gener de 2012, 16.04 h

4-5 y 6 Lo siento sois una minoria real.¿Cuantos diputados conseguisteis en las últimas autonómicas?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Joan fletxa Palamós
13 de gener de 2012, 15.56 h

#3 - Valentín, maco : no estarias millor als debats de La Razón, ABC, El Mundo, Intereconomia............................. És evident que no em fas nosa, més aviat pena.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
PereelDigne fletxa Granollers
13 de gener de 2012, 13.18 h

Comença la remuntada. Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir i tornarem a vèncer! També diuen les enquestes que el sentiment independentista és majoritari, encara que hi hagi Valentíns que no les vulguin entendre. El dia del referèndum ho tindrà tothom molt més clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
13 de gener de 2012, 09.29 h

#3 Molt bé, ja et trobes millor ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
13 de gener de 2012, 09.14 h

Claro, son 4 gatos y si se apunta uno ya es el 25 % .


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 24
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Joan fletxa Palamós
12 de gener de 2012, 18.16 h

Tal i com vaig anunciar, he estat uns quants dies sense intervenir a directe.cat fins que no se solucionés el conflicte causat per una "persona" que havia suplantat el meu nom i enviava escrits de molt mal gust sembrant una confusió en la què més d'un va caure en el parany. Vaig protestar a la direcció de directe.cat la qual, dies més tard, va enviar un escrit general anunciant problemes a la seva empresa i promesa de solució als problemes que li eren presentats. Així ha estat i em plau... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Amor i Llibertat fletxa PAÏSOS CATALANS
12 de gener de 2012, 17.53 h

ESFORÇ, ESPERANÇA, CONCERT ECONÒMIC I DRET A DECIDIR. LA LLUITA ACABA DE COMENÇAR! JUSTICIA SOCIAL, ECOLOGIA, REUNIFICACIÓ!

http://www.myspace.com/illacarolina/radio


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.