directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 06:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Israel Núñez guanya a Sant Hilari Sacalm el Campionat de Catalunya de bicicleta de muntanya

El català ja va ser campió de Catalunya de ciclisme en carretera els anys 1996, 1999 i 2001

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El ciclista català Israel Núñez de Martorell (Baix Llobregat) està completant una temporada sensacional. Aquest diumenge s'ha proclamat campió de Catalunya de bicicleta de muntanya, però el martorellenc també ha conquerit el Campionat de Barcelona i lidera la Copa Catalana de bicicleta de muntanya així com la Copa Catalana internacional–Gran Premi Massi.
ciclista martorell campio bicicleta Israel Núñez
El ciclista de Martorell Israel Núñez / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Catalunya és una terra plena d'aficionats als esports sobre dues rodes, ja siguin bicicletes i vehicles motoritzats. I, no només hi ha afició sinó que també tenim a grans professionals i competidors.

La noticia avui és que el ciclista de Martorell (Baix Llobregat) Israel Núñez s'ha proclamat campió de Catalunya de bicicleta de muntanya a la prova disputada aquest diumenge a Sant Hilari Sacalm (Selva), en un traçat tècnic de 8,5 quilòmetres en queè els participants havien de donar quatre voltes. El martorellenc afegeix al seu palmarès el setè títol català, ja que anteriorment va ser campió de Catalunya de ciclisme en carretera els anys 1996, 1999 i 2001; també de bicicleta de muntanya el 1998; de ciclocròs el 2002 i de marató en bicicleta el 2206.

Núñez és un ciclista polivalent com demostra la varietat de modalitats en què ha guanyat campionats catalans, resultats als quals s'han d'afegir també victòries en campionats d'Espanya com els de bicicleta de muntanya del 1997 i el 2003 o els de marató en bicicleta els anys 2004 i 2007.

A la present temporada el martorellenc també ha conquerit el Campionat de Barcelona i lidera la Copa Catalana de bicicleta de muntanya així com la Copa Catalana internacional–Gran Premi Massi.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.