directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 08:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rubalcaba, nou secretari general del PSOE

La clau de la victòria està en els delegats catalans, que no tots van votar Chacón

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Alfredo Pérez Rubalcaba s'ha proclamat aquest dissabte secretari general de tots els socialistes, encara que hagin optat per Carme Chacón. En la seva intervenció després d'haver guanyat les primàries del PSOE, ha cridat a la unitat en un partit que s'ha demostrat, al seu parer, 'fort'. Rubalcaba, que ha guanyat Chacón per 22 vots, ha agraït la feina de la seva contrincant, i ha dit que aspira a ser un líder del partit com ho van ser Felipe González, Joaquín Almunia i José Luis Rodríguez Zapatero. El socialista ha assegurat que assumeix la secretaria general amb orgull i responsabilitat, i ha instat els socialistes a treballar per dotar de contingut un projecte nou de canvi per sortir de la crisi.

Comparteix
   


Etiquetes
'Us ho vaig dir: som un partit fort, per això estem aquí, som un partit fort', ha exclamat Rubalcaba en començar el seu discurs de victòria veient la mobilització dels 956 delegats que s'han reunit en el congrés del PSOE.

Però sobretot, Rubalcaba ha volgut fer una crida a la unitat i ha assegurat que serà el secretari general de tots els socialistes. 'De tots, d'absolutament tots. Ni factures ni salconduits', ha reblat. Però al costat de la unitat ha situat la paraula 'canvi', i ha instat els socialistes a posar-se a treballar per donar resposta els joves, les dones, els aturats i les famílies que veuen 'com la dreta els diu que s'ha acabat la festa'. 'Quina festa, si només han fet que treballar!', ha exclamat. El que toca ara, ha dit, és treballar en les ponències i les esmenes per dotar de contingut aquest nou projecte per sortir de la crisi, però tampoc s'ha oblidat de les eleccions andaluses i asturianes.

El nou líder socialista ha assegurat que assumeix el càrrec amb 'orgull i responsabilitat', i ha dit que aspira a ser un secretari general com ho van ser en el seu moment Felipe González, Joaquín Almunia i José Luis Rodríguez Zapatero. 'M'agradaria que quan m'acomiada del càrrec, ho faci amb la mateixa estima amb què vareu acomiadar-los', ha raonat.

Després de donar les gràcies a tots els delegats que han participat, hagin votat a Chacón o a ell, ha donat les gràcies a la seva contrincant, per la seva feina i pel seu discurs. 'Tu has contribuït també a què aquesta sigui una bona tarda per al PSOE', li ha dit.

La clau de la victòria de Rubalcaba, però, està, un cop més, en els catalans. No tots els delegats catalans van votar Chacón, i això li va permetre proclamar-se nou secretari general del PSOE.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
6 de febrer de 2012, 15.49 h

Hipocritons, maquiavèlics de pati de col·legi, esquizofrènics en el seu espanyolisme, no fan més que baralletes de patí de col·legi, acostumants com estant a vure sense identitat pròpia.
I consti que me'n alegro de la derrota d'aquesta pseudocatalana espanyolista d'escàndol. Amb el A.Pérez espero que el PSOE-PSC (MO A L'INREVÉS) despèrti i col·labori amb que Catalunya deixi el seu estat de subordinda, sotmesa i espoliada. INDEPENDÈNCIA SENYORS !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Rauric fletxa La Guingueta
6 de febrer de 2012, 10.02 h

En Zaragoza l'encerta, a l'estat espaÑol tenen clarissim quina mandanga és això que aquí s'anomena pomposament PSC, tenen clarissim que és la federació del "PSOE a la región N.E. del estado".

Dons si és així, perquè ens entestem en dir-li PSC?...molt fàcil, només es tracta d'un esquer per pescar a peixos despistats.

Votar PP o PSC o PSOE és votar contra Catalunya de manera clara i sempre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Víctor fletxa Barcelona
5 de febrer de 2012, 18.31 h

Penso que les tesis federalistes perden força amb la victòria de Rubalcaba, com també l'haguessin perduda amb la de Chacón. http://superviventcatala.blogspot.com/2012/02/psc-cronica-duna-derrota-anunciada.html.

De la mateix manera, trobo perillós per al PSOE el mal plantejament d'aquest Congrés Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan fletxa Palamós
5 de febrer de 2012, 16.16 h

Diu que té un projecte nou de canvi per sortir de la crisi. El tenia amagat de ZP. Queda clar que també diu que "l'han de treballar " i amb aixó ja està tot dit. Miserables.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2 Albert Mulero
Albert Mulero fletxa [object Object]
5 de febrer de 2012, 13.54 h

Nou? Hahahahaha.... Diuen que ha guanyat gràcies a l'esforç de darrera hora del Guerra i del Felipe González i als vots delegats, de delegats (!)socialistes "catalans". Sap greu per la Tura, en Castells,... Però ja se sabia que surtís un o l'altre, perdien igualment.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Marta fletxa Barcelona
5 de febrer de 2012, 13.07 h

Sou dels pocs que diueu que més delegats del PSC van votar Rubalcaba, i teniu molta raó, i ho ser de molt bona font


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.