directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 18:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSOE està convençut que el PSC no se'n desmacrarà

El secretari d'Organització creu que els socialistes catalans mantindran la disciplina de vot al Congrés i votaran el mateix que la resta del grup

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El secretari d'Organització del PSOE, Óscar López, s'ha mostrat convençut que el PSC mantindrà la disciplina de vot al Congrés dels Diputats i votarà el mateix que els altres membres del grup parlamentari socialista a la cambra. En una entrevista aquest dimarts a 'El Matí de Catalunya Ràdio', López ha admès que la relació entre socialistes espanyols i catalans és 'diferent' i que sempre hi ha hagut 'matisos'. 'Hi pot haver diferències, diferenciacions, però al final en el grup parlamentari sempre ens hem posat d'acord, hem votat el mateix de manera, molt a gust, uns i altres. Doncs jo estic convençut que seguirà sent així', ha comentat.

Comparteix
   


Etiquetes
D'altra banda, el responsable d'Organització del PSOE ha restat importància a les declaracions crítiques contra la candidata a la secretaria general del partit, Carme Chacón, i ha assegurat que les tensions 'ja han quedat superades'.

López ha recordat que si bé l'elecció d'Alfredo Pérez Rubalcaba com a secretari d'Organització del PSOE en el procés de primàries va ser amb una proporció de 52-48, la segona va assolir uns resultats de 80-20, i que això és una mostra que hi va haver 'integració'. 'Això vol dir que hi ha hagut una integració, que molta gent que el primer dia no va estar en aquesta opció, el segon sí que ho va estar perquè entén que hi ha hagut un equip ja, que està integrat', ha comentat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Joan fletxa Palamós
8 de febrer de 2012, 11.31 h

Ah però, hi han catalanistes dins el PSOE català ? Tipus Mascarell per exemple ? Que la seva democràcia no li permet rebre crìtiques ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Albert Vilà fletxa Caldes de Malavella
7 de febrer de 2012, 23.52 h

Tots sabem que no se'n desmarcarà. Però Catalunya hi perdrà i el PSC ho seguirà pagant. Els catalans (també el PSC) hem de treballar per Catalunya, no cal anar contra d'Espanya, sols cal deslligar-nos totalment d'ella. Que cadascú prengui el camí sol, llavors ja ens trobarem per camins d'Europa i del món, però en igualtat de condicions, no sotmesos com ara. Dins el PSC hi han molt grans catalans, esperem que no acabin abandonant del tot Catalunya. El nou Estat Català (proper) necessit... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
7 de febrer de 2012, 18.51 h

#2 cap d'ells son socialistes i si volen participar.hi, tenen tot el dret de poder fer.ho. ERC es la referència de l'esquerra nacional i independentista de la nació catalana. Pot agradar.te ho no, però es la republicana i senzilla realitat....fins hi tot tu també i ets cridat a participar.hi. Si vols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pere fletxa Valldigna
7 de febrer de 2012, 18.21 h

Els socialistes Ridao, Puigcercós, Huguet, Tardà, Portabella, Amorós, Simó, Benach, etc. etc. també hi participaran ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
7 de febrer de 2012, 12.39 h

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA es el referent nacional de l'esquerra nacional independentista. Es arribat l'hora i el moment de enfortir i fer créixer ERC a tot arreu de la nació catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.