directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas aplaudeix la reforma laboral de Rajoy

El president de la Generalitat discrepa amb els sindicats i els anima a oblidar-se de "clixés ideològics" d'altres temps

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha dit que la reforma laboral 's'havia de fer, s'havia de fer seriosament i amb profunditat'. El president Mas ha afirmat que 'la música no és dolenta' i sí bastant positiva i ha afegit que resta a l'espera de veure 'la lletra petita' d'aquesta reforma. El president de la Generalitat confia que aquesta reforma 'ens homologui més amb Europa' pel que fa a la flexibilitat laboral. Mas també s'ha referit a la postura que estan prenent els sindicats i ha afirmat no estar-hi d'acord. Per Mas els sindicats haurien d'oblidar-se una mica dels 'clixés ideològics' d'altres moments. El president ha fet aquestes declaracions des de l'estació d'esquí de Port Ainé.

Comparteix
   


Etiquetes
El president de la Generalitat ha explicat que disposaran d'uns mesos per influir en el tràmit al parlament espanyol d'aquesta llei en tots aquells punt que no els agradin. Mas ha dit que discrepa dels sindicats donat que aquesta llei no afavoreix als empresaris i sí a l'empresa que és la suma de treballadors i empresa. Mas ha afegit que els sindicats el què haurien de fer és col·laborar amb la reforma laboral i intentar que sigui el millor possible. 

'Poca memòria' de Navarro

El president Mas ha contestat al primer secretari del PSC, Pere Navarro, qui l'ha acusat de deixar governar Mariano Rajoy a Catalunya, Artur Mas ha dit que 'deu tenir poca memòria'' parlant de Navarro i li ha recordat que a Catalunya ara hi ha un Govern que 'pren decisions', 'que potser s'equivoca però pren decisions', han puntualitzat el president de la Generalitat. 

El president ha recordat que estan disposats a escoltar igual al PSC que al PP sí estan disposats a tirar endavant els pressupostos a Catalunya i ha afegit que el què passa amb el PSC és que no ha donat el pas per fer-ho. Mas ha reconegut que són uns pressupostos poc populistes ni per quedar bé però que en l'actual moment s'ha de fer per tirar endavant el país i que no entri en bancarrota. Mas ha dit que el Govern és 'seriós i decidit' i tirarà endavant uns pressupostos 'difícils' a Catalunya. Per Mas, el PSC prefereix 'estar a l'oposició per l'oposició'. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
Benegas fletxa Barcelona
13 de febrer de 2012, 22.58 h

No cap dubte que els medis d'informació catalans com aquest, van una mica retardats.
Resulta que ja fa una setmana que l'Arturu Mas va anar a Madrit expressament a fer-li la ona a Rajoy i a besar-li la ma al Rei, i ja fa un mes llarg que l'Arturu Mas ha renunciat a defensar els catalans i a deixar que sigui na Camacho qui dicti l'agenda política de Catalunya.
Per tant, si l'Arturu no hi pinta absolutament res en la política catalana, donat que sota la seva presidència a la que ell ja ha ren... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
13 de febrer de 2012, 12.43 h

El nacionalisme català i gran part de l'independentisme caminen de la mà amb l'espanyol com a símbol d'opressió als treballadors..... I ara que? Més exfranquistes d'Omnium Cultural? Més barretina de Montserrat? Més e-cristians ? Més genuflexions de Junqui(eras) als seus amos? Fins quan aquest nacionalisme opressiu? Les respostes a la pròxima retallada i agressió als treballadors. Catalunya= Terra de canons.. de la patronal i del nacionalcatolicisme català. Salutacions al pare Hilari ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Robert fletxa Castelldefels
13 de febrer de 2012, 12.33 h

#6 Estic d'acord amb tu. La societat de consum és un "invent" del capitalisme salvatge, per mirar d'idiotitzar en massa la gent, fent-los creure que mitjançant el consum massiu es realitzaran com a persones, mentre els seus cervells es van buidant poc a poc de matèria grisa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Manel fletxa bcn CATALUNYA
12 de febrer de 2012, 19.48 h

El poble intel.ligent ha escollit a aquest botiflers de CIU; a aquests espaÑÑÑolistes del PPC i a aquests autonomistes del PSC.
He dit poble intel.ligent??? potser m'ho tinc que fer mirar. :(


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
12 de febrer de 2012, 19.37 h

Fa un temps un del fundadors de Convergencia que per cert el varem fotre fora per ser massa D'Esquerra's i a mes Independentista amb va dir d'en Mas, es un pijo de la dreta de la Diagonal i ara passat el temps, amb la sintonia que te amb en Duran OPUS tota la vida i el PP, partit cavernícola espanyolista m'han done conta de que tenia tota la raó i mes, la pregunta es amb aquests dirigents cap on va Catalunya?, i fins quan creuen que aguantarem amb el braços creuats?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Joan fletxa Palamós
12 de febrer de 2012, 16.48 h

De la forma en que Mas i Duran Lladre alternan amb la guàrdia civil Sánches-Camacho, diran al Marianu, si , a tot el que convingui.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
moregons fletxa Tarragona
12 de febrer de 2012, 16.07 h

Poquevergonya jo et conec de cuant eres conseller de economia i finances i ales hores al teu pare engancharen portan calé aSuiza. Amb ppreguntu coml deia el germa del Millet com se emfien de aquest personatje. Felicito als que lan votat i el tornareu a vota. Aquesta vegada no caldrá anar al notari per axaca acte comforme ciu no pactarie amb el pp jamas de los jamases. Botiflers i rrucs el que el voten.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Miquel Àngel fletxa BARCELONA
12 de febrer de 2012, 14.52 h

Jordi, tant se val com li diguis. Si t'ho estimes més: "bankruptcy"Al capdavall: "manca de diners". Sempre parlen d'abaixar el sou als altres, mai no se l'abaixaran ells.I el buit de les caixes l'hem d'omplir nosaltres


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
12 de febrer de 2012, 10.43 h

Mas i Duran, és a dir CiU sempre diran amén al que digui el PP. Doncs l'únic que els interessa és tenir-los contents per veure si aconsegueixen allò que tant desitgen: el seu pacte fiscal que, per cert, ningú sap en què consisteix exactament. Vaja, el de sempre, peix al cove!!!!!!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
mario fletxa barna
12 de febrer de 2012, 10.10 h

NO s'enten que un president que es titlla de ser MILLOR que ningú i que va dur a algunes empreses al anorreament financer es pugui pensar que té raó en res , per això deu deixar que governin els malfectors de catalunya perqué no es noti tant.
Governar? que deu voler dir per ELL aquesta paraula? si està aplicant el que el pujol feia fa 30 anys, com si res hagués canviat, per sort dels catalans, si, ha canviat alguna cosa, NOSALTRES, que ens sentim responsables d'aquesta situació, fins on... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.