directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP obre la veda contra Catalunya

Rajoy ho ha dit molt clar: Per sortir de la crisi cal 'la nació única espanyola'

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

El xoc de trens del que ens va parlar el President Pujol va molt més ràpid del que és podia imaginar. A les poques setmanes de tenir un poder absolut a Espanya, el PP prepara el terreny per consolidar el seu model: el congrés del partit d’aquest cap de setmana ho confirma. Ho ha repetit Sánchez Camacho, premiada amb la presidència del comitè electoral del PP, després d’un discurs vibrant en que s’ha presentat com la garantia d’una Catalunya espanyola, i que no consentirà 'derives independentistes'.  
Ofensiva repressora del PP a gran escala
 
Violenta actuació de les forces policials comandades pel popular Jorge Fernández Diaz contra els joves manifestants valencians, augment de la censura per evitar l’emissió de TV3 al País Valencià, ofensiva contra el català a les Illes Balears per part del seu president, el popular Bauzà fins a extrems insospitats d’odi, ofensiva del PP de Catalunya contra els ajuts a les entitats catalanes de tota mena, tancament d’ambaixades, retallada del pressupost de TV3 i de Catalunya Ràdio.
 
El govern espanyol porta Sant Pol de Mar davant la justícia
 
Ahir mateix la delegada del Govern a Catalunya, la popular Llanos de Luna (radical parlamentària contra la llengua catalana), va donar ordres pertinents a l’advocacia de l’Estat per iniciar accions legals contra els responsables de l’acte en defensa de Catalunya i la seva bandera celebrat a Sant Pol de Mar per suposats 'ultratges a la bandera espanyola'. Recordem els constants ultratges a la llengua catalana per part de l’actual delegada.
 
Còmplices de l’Espanya unitària del PP
 
No tan sols el PP és responsable de tota aquesta voluntat uniformadora. El PP compta, voluntàriament o no, amb diversos col·laboradors: des de Ciutadans amb la seva campanya contra Catalunya, “#nacionalismosescrisi”, passant per molts dels mitjans de comunicació coneguts com 'la caverna mediàtica' (El Mundo, ABC, La Razón, Intereconomia....) amb pèrdues milionàries però aguantats pel poder econòmic, i acabant amb una complicitat silenciosa per part d’un PSOE que encara busca a on ha perdut els vots.
 
Davant aquesta ofensiva, és sostenible l’actitud de bon rotllo de CiU amb el PP?
 
Aquest és el gran dilema en què es troba la direcció de CiU, els acords de govern amb el PP de Sánchez Camacho són cada cop més difícils d’explicar no tan sols a la seva militància com a bona part dels seus votants. Cada fotografia i declaració de Camacho provoca calfreds al Govern Mas. O els beneficis per a Catalunya arriben aviat o la situació serà insostenible.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
Xavier fletxa Barcelona
20 de febrer de 2012, 20.13 h

Jo no tinc problema que els castellans es sentin la mar de units... Ara, si nosaltres no som capaços de unir-nos potser acabarem units a aquests castellans.
Aquí hi ha molta gent amb afany de tribuna i poltrona i molta mala llet entre partits que haurien de pensar en ser socis i no adversaris... I ja se sap que no pots combregar amb tot el que fa el soci. Sino deixaria de ser soci per integrarse en el mateix partit o en una coalició.
CiU es troba que li han deixat el país delmat i per pode... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
20 de febrer de 2012, 20.03 h

#25 que diu aquest paio??


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
20 de febrer de 2012, 20.02 h

‎2/2 APENAS HA COMENZADO SU MANDATO COMETER ERRORES Y SU INCAPACIDAD GUBERNATIVA.."-----------------------------------------------

DESPUES DE RECIBIR ESTE ARTICULO Y COMO LO VEO PLENAMENTE COMPETENTE POR NUESTRA PARTE Y PORQUE AL MISMO TIE...MPO EL CIUDADANO FORMA PARTE DE MI PROBLEMA Y DE MI FAMILIA. PASO PERSONALMENTE A EXPONER MI PENSAMIENTO SOBRE EL TEMA.."-----------------------------------------------

EN UNA OCA......SIÓN UN BANQUERO TESORERO ME COMUNICÓ QUE LOS BANCOS NO SABEN QUE ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
20 de febrer de 2012, 20.01 h

‎1/2 APENAS HA COMENZADO SU MANDATO COMETER ERRORES Y SU INCAPACIDAD GUBERNATIVA.----------------------------------------------
1º DÉNJEME DECIRLES LO SIGUIENTE SOBRE LOS DESAHUCIOS QUE PARTE DE LA CULPA 100 X 100 LA TIENE LOS GOBIERNOS--...---------------------------------------------
(((((((( MEDIDAS LEGALES POR LOS CIUDADANOS CONTRA LOS DESAHUCIOS)))))))) "QUE LOS BANCOS NO SE QUEDEN CON NUESTRAS CASAS"-----------------------------------------------

MEDIDAS LEGALES POR LOS CIUDADANOS CO... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Jordi Bassas fletxa Barcelona
20 de febrer de 2012, 15.14 h

La senyora Alícia diu que "no consentirà derives independentistes". Hi té tot el dret. Ningú no està obligat a "sentir amb" , que és el que vol dir etimològicament la paraula "con-sentir" (del llatí "cum-sentire"). Mentre deixi als altres catalans "sentir" com vulguin, cap problema. El problema ve quan el "sentiment" es fa obligatori i el "consentiment" degenera en prohibicions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
20 de febrer de 2012, 15.06 h

#16 mai ens faran aspañols.

INDEPENDENCIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
toni fletxa vic
20 de febrer de 2012, 12.28 h

Al manicomi a d¡anar en Mas ,perquè s'ha d'estar boig per pactar amb la gent que et vol destruir,això sí omplir-se la boca de pacte fiscal, dret a decidir ,sobiranisme etc... no se'n cansa mai ,però fets ni un.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Despertaferrp fletxa Centelles
20 de febrer de 2012, 10.54 h

#18 Albert, aquests diuen clar el que fan i faranc contra Catalunya, al reve´s del PSOE que deia una cosa i feia com aquests, si no pitjor igual.
Tant PSE com PP, estan vivient i volen continuar espoliant Catalunya, anul.lar Catalunya. El mes trist és que el PSC-PSOE ho va fer conjuntament amb uns que es diuen catalans, ICV i ERC. Catalans traïdors. sempre n'hi ha hagut.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Alfred fletxa Barcelona
20 de febrer de 2012, 10.49 h

Sr. A. Mas fa uns anys vas anar a cal Notari. Ara on has anat?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Albert fletxa Barcelona
20 de febrer de 2012, 10.13 h

Ningú ni cap partit no pot dir que no sabia el que ens esperava amb aquesta gent. Que farien el que sempre han volgut fer, de grat o per força. Són molt poderosos i han fet creure a la majoria de la població durant molt temps que eren pacífistes. Ells hipòcrites i nosaltres inocents. Com a mínim no pactar-hi i així apareixeran com el que són la majoria d'ells dins de Catalunya: hidalgas i hidalgos (reals o amb vocació), descendents de funcionaris franquistes, que volen consumar una in... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.