directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 17:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sant Pol no s'arronsa davant les amenaces de Llanos de Luna i crema una bandera espanyola

La delegada del govern espanyol a Catalunya insisteix en demanar que es restitueixi aviat

Comentaris 33  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 16 vots )
carregant Carregant

Uns desconeguts han cremat aquest dilluns a la matinada la bandera espanyola de Sant Pol de Mar (Maresme). L'alcaldessa del municipi, Montserrat Garrido, ha dit que després d'inspeccionar els voltants de l'ajuntament a la recerca d'indicis dels autors de l'incendi, han trobat una canya llarga amb un dels extrems amb un drap. La delegada del govern espanyol a Catalunya, María Llanos de Luna, ha demanat informació a l'alcaldessa i l'ha instat a restituir la bandera avia.

Comparteix
   


Etiquetes
A més del pal de la bandera espanyola, el foc ha causat desperfectes a la bandera catalana, a la façana i en la xarxa que embolcalla el balcó que ha de ser reparat. El pal s'haurà d'arreglar i posar de nou la bandera espanyola, 'tal com ens obliga la sentència', ha recordat Garrido. Tot i així, no ha precisat quan tornaria al balcó. La delegació del govern espanyol a Catalunya, María Llanos de Luna, ha sol·licitat informació a Garrido sobre els fets, en què també s'ha malmès la façana, i l'ha instat a restituir aviat la bandera espanyola.

De moment, des de l'Ajuntament es desconeix qui ha pogut ser l'autor o autors de la crema de la bandera i si té relació amb un primer intent la matinada de dimecres a dijous de la setmana passada amb unes pilotes de tennis ruixades amb gasolina. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i la Guàrdia Civil també s'ha desplaçat fins al municipi per recopilar dades.

La matinada de dimecres a dijous de la setmana passada un encaputxat va intentar prendre foc a la bandera espanyola llençant-li pilotes de tenis enceses amb benzina. Finalment, no va encertar en els primers llançaments i la presència d'un agent de la Policia Local el va dissuadir.

Segons fonts municipals, es van produir almenys dos llançaments. Els agents haurien trobat una de les pilotes al balcó de l'Ajuntament i una altra a la plaça. L'encaputxat va fugir del lloc en notar la presència de la policia i no se'l va poder enxampar.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#36
Pedro Salcedo fletxa Badalona
2 de març de 2012, 23.59 h

#27 És que no vols enterar-te que ara la dita és "a Sant Pol, l'espanyola no hi és"? Vas una mica endarrerit. Fes un esforç, home.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Ll.B fletxa Granollers
29 de febrer de 2012, 19.40 h


#23 Hola Biel ets un Freeke. El país necessita gent com tu, per que es carregui la barretina d'expussius i s'inmoli davant el govern civil, el palau de justicia o qualsevol institució espanyola que ens faci ser noticia al mon. Per altra part el país no perdrà gran cosa.
Així que suquet un pà amb tomàquet i ets fas un bocata de mongetes amb botifarra abans de passar a la història dels tipus més tòpics, maniqueistes i manipuladors. T'agafes una imatge de la verge de Montserrat, no ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
28 de febrer de 2012, 23.47 h

#23al cotolengo cuiden a gent com tu


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Rauric fletxa La Guingueta
28 de febrer de 2012, 19.09 h

#31 La teva bandera vols dir, de nostre no ho és ara, va ser-ho fa molts anys quan era de la marina catalana i Espanya com sempre fa, ens la va robar per fer-la seva, també ens va robar la pesseta, peça petita, i tantes i tantes coses que ens va robar, ens roba i ens vol seguir robant.
El que costa d'entendre és que un xicoc com tu, no vulgui viure millor sense l'espoli a que som sotmesos els catalans i tu vius a Catalunya, no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Rauric fletxa La Guingueta
28 de febrer de 2012, 19.05 h

Doncs jo trobo que cremar la "rojigualda" escalfa quan fa fred i el foc és molt maco de veure, ja espero impacient quan cremarem la propera que ja han tornat a posar, no us enfadeu, tan sols és un drap de color com diria l'Aznar.
Els símbols son tan sols símbols i quan es cremen vol dir que en el darrera hi ha conflictes a resoldre, del contrari no hi hauria cap cremada, i el cremat és molt típic a Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Joan fletxa Palamós
28 de febrer de 2012, 18.34 h

Sí, sí, sí, i també aixó i lo de més enllà. Mentres ens van robant, insultant i no hi ha ningú que tingui collons d'acabar-ho. Colla de covards i botiflers !!

Donem suport als moviments independentistes surgits de la societat civil !!! Fora paràsits polítics !! www.assemblea.cat


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Enrique Bachs fletxa L'ampolla ( Tarragona)
28 de febrer de 2012, 18.30 h

Por cierto directe.cat, qué hora es ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.