directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La projecció exterior del PP no pateix la crisi

El PP no escatima recursos en la seva projecció exterior que compta amb una veritable xarxa de delegacions a l’estranger amb l’objectiu de captar vots

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

L'obsessió del PP i d’Alícia Sánchez Camacho per liquidar la presència exterior de la Generalitat de Catalunya, amb l’excusa de reduir despeses i evitar duplicitats, contrasta amb la obsessió del PP per la seva projecció exterior en la què inverteix ingents recursos, part dels quals són públics. Les retallades que no fa el PP en la seva acció exterior, les reclama al Govern de Catalunya, en el què es podria considerar un exercici de cinisme extrem.

Comparteix
   


Etiquetes
Delegacions d’alt estànding i congressos a ultramar amb tota la plana major del PP

Metre Sánchez Camacho obliga al Govern a tancar ambaixades catalanes, el PP, amb Cospedal al capdavant, no té cap escrúpol en intentar convèncer catalans a l’estranger. Només a l’Amèrica del Sud, el PP disposa de seus i representació a Argentina, Uruguai, Brasil, Xile, Colòmbia, Mèxic i la República Dominicana. Les seus de Buenos Aires i Bogotà es troben en la zona més exclusiva de la ciutat, a tocar de l’Ambaixada Espanyola i de la seu de l’Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID), en ambdós casos. Nuevas generaciones, les joventuts del PP, a més de tenir seu a Buenos Aires, disposa d’un àmbit estructural internacional i manté seus a Bèlgica i l’Uruguai.

Tal com s’explica textualment a la web Libertad Popular, 'Argentina es un dels països amb més immigrants espanyols, uns 300.000 segons les dades del CERA, mentre que l’Uruguai en té més de 45.000. Això ha motivat que la plana major de Gènova viatgi amb freqüència a ambdós països  per a captar aquest vot immigrant'.

Barrejar agenda oficial i de partit

El digital argentí, el Diário Crítico de Argentina, explica en detall el desplegament popular en el IV congres del PP d’Argentina, el març del 2010, a la que hi van assistir, l’alcalde de Madrid, Ruiz Gallardón, el president de la Xunta de Galicia, Nuñez Feijóo, el president del PP Balear, José Ramón Bauzá, la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, el del PP Basc, Antonio Basagoiti, i la Secretària General del PP, Maria Dolores de Cospedal, entre altres càrrecs i alcaldes, que van aprofitar el viatge per assistir al congrés i fer reunions amb empresaris, i visitar cases regionals.

L’Objectiu del departament de política exterior del PP és que 'els residents espanyols a l’exterior no se sentin ciutadans de segona'. Entre les propostes del PP es troben la targeta sanitària pública, universal i gratuïta per als residents a l’exterior, o el manteniment de les pensions assistencials. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
Pedro Salcedo fletxa Badalona
2 de març de 2012, 23.50 h

Els del PP són mestres del cinisme. El practiquen contínuament i a tot arreu. A Badalona, per exemple, un membre de primera línia d'aquest partit és capaç de muntar manifestacions contra l'incivisme (en realitat eren manifestacions contra els immigrants de la darrera onada, tot preparant el carrer per a les eleccions) i després emetre música per a tot el carrer des de la seva finestra, de manera reiterada.
De tota manera, hi ha moltes coses que als nacionalistes espanyols només els m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Pep fletxa Vallès
29 de febrer de 2012, 17.02 h

#25 Per el que veig ets un no(poc)nacionalista. Et felicito fill.
Jo no salvo a ningú, que prou feina tinc amb intentar salvar-me jo.
Em feu gràcia aquests no(poc)nacionalistes que la intensitat de la vostra solidaritat es inversament proporcional a la distància en quilometres. A més distància, més solidaritat. Llibertat per Palestina, peró als veins del meu carrer que els bombin. Que a Catalunya hi hagi gent que passa gana no et motiva. Pobres nen extremenys, que només tenen un ordina... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
29 de febrer de 2012, 14.17 h

#24 Ei, Pep, que tal? Salvant el pais? On volia dir SI em referia a Reagrupament. Sí, veritat que és un lapsus, però que no varia el que volia dir ni revela cap tipus d'ignorància, que no em llepo el dit, pepp. A les generals últimes, per tant, ICV-EUIA varen tenir MÉS vots que ERC i Reagrupament junts! A les últimes eleccions locals sumant SI a ERC i a Reagrupament la diferència és de 45.000 vots més que ICV-EUIA, és més però no com per parlar en nom meu com a català, ¿no creus... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Pep fletxa Vallès
29 de febrer de 2012, 13.39 h

#23 Dius " com és possible que ERC i SI hagi tret menys vots que ecologistes i comunistes en coalició??". A quines eleccions et refereixes? Per que SI no va anar a les espanyoles.
Si et refereixes a les autonòmiques, o parles d'oida o menteixes descaradament esperant que algú s'ho cregui.
ERC 219,173
SI 102,921
RCat 39,834
aixó fa un total de 361.928 vots
Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) 230,824 vots
Sense ser enginyer aeronàutic et puc asseg... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
29 de febrer de 2012, 09.35 h

#22 El racisme nacionalista o independentista que focalitza les seves pors i odis amb Andalusia és molt vell: Vandellós, La Raça, Pla, Sentís... Ni ets original ni aixeques un pam del terra. Per cert, com és possible que ERC i SI hagi tret menys vots que ecologistes i comunistes en coalició?? AJAJAJA Per no parlar d'altres partits més petits. Ho dic, perque sembla que tens la força moral i numerica darrera... segur, nou Sentís transmiserià? No serà que molt parlar i fer soroll, per... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
29 de febrer de 2012, 00.32 h

La Junta d´Andalusia te totes aquestes "embaixades" per a la promocio del seus productes a l´estranger i ningu demana tancar-les per la crisi:
Buenos Aires
México D.F.
Miami
Nueva York
Panamá
Santiago de Chile
São Paulo
Dubai
Nueva Delhi
Pekín
Seúl
Shanghái
Tokio
Argel
Casablanca
Luanda
Bruselas
Bucarest
Budapest
Düsseldorf
Estambul
Kiev
Lisboa
Londres
Moscú
París
Praga
Sofía
Varsovia
www.extenda.es
Per que Catalunya ha de tancar les seves "embaixades"?
Sr. Mas, voste es un IMBECIL ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Isabel fletxa Santa Eulàlia
28 de febrer de 2012, 18.56 h

#23 Tens raó Pep, pero es molt trist que no siguin capaços de no insultar, no tenen argument per res, clar que sense donar la cara tothom se sent " EL XÉRIFF DEL CONDADO".
Fins un altre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Pep fletxa Vallès
28 de febrer de 2012, 18.52 h

#22 Et recomano que no entris al seu joc. Com a molt una o dues respostes amb arguments. Despres utiliza la funció de comentari inadequat i el denuncies per insults i/o ofenses. Si tots el marquem com a inadequat, tard o d'hora el moderador l'eliminarà. Paciència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Isabel fletxa Santa Eulàlia
28 de febrer de 2012, 18.45 h

#21 Ja t'agradaria, ja que fosiu del mateix poble.
I ja no et contesto mes, si el insultar et realitza, donç per mi no et privis, pero recorda que no ofent qui vol, si no, qui pot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.