directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 07:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Es confirma la vaga general més evident i més incerta

Els sindicats han confirmat una convocatòria de vaga general contra la reforma laboral pel 29 de març que consideren 'justa, inevitable i necessària'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

A la reforma laboral 'justa, bona, i necessària' que defensa el president espanyol, Mariano Rajoy, els secretaris generals de la UGT i CCOO a l'Estat, Cándido Méndez i Ignacio Fernández Toxo, han convocat a una vaga general 'justa, inevitable, i necessària'. Els líders de les dos grans organitzacions de treballadors de l'Estat han cridat aquest divendres a una mobilització contra la reforma laboral 'més regressiva de la democràcia' que consagra les 'decisions unilaterals dels empresaris'. Méndez i Toxo han criticat una norma 'brutal' que introdueix el mercat de treball 'en un camí desconegut'. A l'altre costat, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que la vaga general 'no portarà enlloc més enllà de la voluntat de protestar'. 

Comparteix
   


Etiquetes
Mas ha reconegut el dret que tenen els sindicats d'impulsar la protesta però ha criticat la mateixa per considerar que no contribuirà ni a crear ocupació ni a millorar l'economia. 'Aquesta vaga no dóna esperança a la gent que està a l'atur, ni expectatives a la gent que no té feina i, en canvi, tindrà conseqüències durant unes hores sobre una economia que ja està prou malmesa', ha lamentat el president. Mas ha demanat a la societat una 'actitud positiva' per millorar la situació econòmica del país.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
mario fletxa barna
11 de març de 2012, 22.12 h

La tira de Joan Tharrats del Punt AVUI ho explica ben clar: "ja ho va anunciar rajoy... és com si estigués en el seuprograma"
A sobre fatxanderia i cara!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
9 de març de 2012, 22.59 h

Com es pot comprovar, en els assumptes ideològics i de classe l'acord CIU-PP és total. I Junqueras tocan el flaviol i escoltant Radio Alguer.... La veritable Catalunya és la que pateix l'espoli als treballadors. La resta, en moltes ocasions, són cortines de fum per tapar una dictadura.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Enric fletxa Rubí
9 de març de 2012, 22.32 h

Ni cas al que diu Mas i Rajoy cal fer vaga i que sigui amb un suport majoritari, els treballadors han de superar la por i adherir-se massivament.
I el Diumenge tots a la manifestació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.