directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Reclam per la vaga general

Milers de persones assisteixen a la crida dels sindicats prèvia a la vaga general amb la presència dels partits de l'esquerra catalana

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

CCOO i UGT han convocat per aquest diumenge manifestacions contra la reforma laboral impulsada pel govern espanyol a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa. A la crida, que suposa la prova de foc prèvia a la vaga general del 29 de març, hi han assistit milers de persones. A la capital catalana s'han citat els manifestants a la cruïlla entre Passeig de Gràcia i Diagonal, tot i que l'afluència de gent ha obligat a traslladar la capçalera fins al carrer Mallorca. A l'inici de la mobilització s'han deixat veure els caps visibles de les forces polítiques d'esquerres de Catalunya. Així, junt als líders sindicals hi ha estat Pere Navarro (PSC), Joan Herrera (ICV-EUiA) i Oriol Junqueras (ERC).

Comparteix
   


Etiquetes
Els líders de CCOO i UGT de Catalunya, Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, han aprofitat la manifestació en la que participen milers de persones a Barcelona contra la reforma laboral per fer una crida a la ciutadania perquè secundi la vaga general convocada pel 29 de març. Els dos sindicalistes han coincidit en reclamar al govern espanyol diàleg i negociació per "canviar substancialment" la reforma laboral. A la manifestació també han assistit els caps visibles de PSC, ICV-EUiA i ERC, que han aprofitat per carregar contra la reforma laboral i el model que impulsa el govern espanyol. Els tres han aprofitat per exigir a Mariano Rajoy que escolti les demandes dels treballadors i els sindicats.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
11 de març de 2012, 15.35 h

Venga, acabem d´trinchau tot d´una puta vegada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.