directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

El grup Godó es vanta de fer negoci amb la vaga i carrega contra TV3 pels serveis mínims

Opinadors del grup Godó critiquen durament TV3 per la desinformació del seguiment de la vaga, mentre celebren l’audiència aconseguida per la TV del grup.

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

La croada per debilitar la televisió pública catalana dels del Grup Godó fa anys que va començar i té el suport d’un grapat de fidels opinadors a sou que aprofiten qualssevol ocasió per carregar contra TV3 i Catalunya ràdio, sense manies. El dia després de la vaga, Basté ha destacat el “imponent” resultat del programa de Josep Cuní -que es va alimentar bàsicament dels fets violents de la jornada-, i amb la bona nova, la tertúlia s’ha animat i ha donat peu a comentaris com: “Ahir RAC1 i 8TV, van fer de televisió pública de Catalunya”, en paraules de Pere Cullell, o, “a TV3 van ser funcionaris abans que periodistes” en boca de Víctor Amela. Tot s’hi val per envestir els mitjans públics.
 

Comparteix
   


Etiquetes
La cantarella de la Vanguardia sobre que “TV3 és la cadena autonòmica amb més pèrdues, més treballadors i major cost per treballadors”, ja fa tres anys que dura, i de tant repetir-la la volen fer bona. En aquest sentit, l’eslògan de Rac1 “cada dia més” ja era indicador d’alguna cosa. La resposta que a les hores va donar Mónica Terribas, a l’atac del diari del grup Godó,  és més vigent que mai. Terribas va advertir  que: "Sense uns mitjans públics potents i compromesos deixem la potenciació de l'imaginari col·lectiu de la nostra societat, el mirall de qui som i com ens expliquem, en mans d'operadors privats que només busquen la rendibilitat econòmica, encara que sigui en detriment de la qualitat, del respecte a la intimitat i de la pluralitat de tot ordre". 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
2 d'abril de 2012, 11.41 h

#15 Perdoneu, volia dir: Sí com el Tibet!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
2 d'abril de 2012, 11.40 h

#15 Aí, com el Tibet!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
MAteu fletxa barcelona
2 d'abril de 2012, 11.31 h

com sempre ni nosaltres sabem ser bons periodistes per que cadascú opina segons la bandera que defensa, l'objectiuvitat és bàsica per tractar-nos d'igual a igual i ser honestos, ni els treballadors de la TVC són uns barruts per fer vaga (un dret del tot legítim) ni les descualificacions a la privada es poden agafar al peu de la lletra. Si ens deixessim treballar els uns ala altres i no escombressim cap a casa la vida ens aniria millor, però sembla que com a criatures petites ens agrada ag... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Helena fletxa Barcelona
1 d'abril de 2012, 00.34 h

El món d'en Basté cada dia que passa creix en audiència i decreix en ética, qualitat i bon gust. Hi ha dies que la tertúlia és pornogràfia mediàtica pura. Digne d'estudi la deriva d'aquest noi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
31 de març de 2012, 21.32 h

Comencem a dir les coses pel seu nom. Hem de parlar de TVC i no TV3, ja que 3 vol dir que és la tercera. I si som un país que vol ser normal, hauriem de començar a treure etiquetes imposades de temps passats. Diem les coses pel seu nom. TVC i no TV3. I fem campanya per a que la pròpia emissora canviï el seu nom pel que li correspon com tv de país.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Josep Lluis fletxa Terrassa
31 de març de 2012, 20.47 h

I amb tota la raó, els treballadors de TV3 i Catalunya Radio ho han posat molt fàcil. Una radio i televisió d'un pais modern NO pot dedicar-se a posar programes enllaunats el dia en que la informació es el més important, jo hi olta gent vàrem recorre a RAC 1 i fins hi tot a 8 TV per poder tenir informació a temps real del que passava. Els treballadors de TV3 i Catalunya Radio amb aquest comportament de simples funcionaris, de poca professionalitat i de poc poc esperit nacional, han donat... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
jordi fletxa Barcelona
31 de març de 2012, 18.08 h

#6 Però si és un liberal , no vaig veure ni un minut però segur que no va tractar al Puig igual que al Saura.
#14 Jo també serè groller " Victor l´AMELECULOS" quin gust te la merda del Godó?.
I parlan de un altre tema , en sembla una aberració que amb els protegits i cars que són els Mossos a la primera de canvi tots ferits (40) tants forçuts i semblen de purpurina.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
mcd fletxa bcn
31 de març de 2012, 13.25 h

Si pel DRET A LA INFORMACIÓ, és centrar-se en uns 200 "criminals" amb precents d¡'actes violents, i desentrendre's de la mobilització d'unes 250 mil persones? (Des de Diagonal a Plaça Catalunya ple, i amb els ccarers de l'entorn amb gent amunt i avall, i Mani fins a Tetuan) Anem BÉ per estar INFORMATS.
On era el dispositiu anti-avalots, l'Homs ens va demanr als ciutadans que separéssim els violents, abans que tot no comebcés. Ja ho sabine, però els donava més força als ULLS DEL MÓN... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
procopi fletxa igualada
31 de març de 2012, 11.08 h

Ben mirat, la sensacio caotica va creixent cada dia mes. Sovint penso ingenuament una possibilitat que podria ser, vistes com van i aniran les coses practica: Fer els impossibles perque Xina compri Catalunya, ni que sigui a preu de saldo... Crec fermament que aixis tindriem certes possibilitats de sobreviure uns quansanys mes....


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Ferran fletxa Vallès
31 de març de 2012, 10.35 h

El comentari del Basté té una certa lògica i entra dins d'un diàleg informatiu defensable i en certa manera raonable, però d'un punt de vista esquirol, diria jo, però acceptable el seu discurs.
Però avui i tenint en compte que mai ho faig, per un cop i amb el Victor, serè groller, a mi el que digui aquest xitxarel·lo , i jugant amb el seu nom per fer una mica de rima, "el que digui l'Amela, me la pela". Cosa que faig extensible a la mòmia i la seva núvia intereconòmica.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.