directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 13:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Madrid exigeix el mateix tracte que Catalunya per a l'aeroport de Madrid-Barajas

La comunitat de Madrid exigeix el mateix tracte que Catalunya

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller de Transports i Infraestructures de la Comunitat de Madrid, Manuel Lamela, va exigir ahir al Ministeri de Foment el "mateix tracte" que Catalunya a l'hora de negociar les transferències de la "cogestió" de l'aeroport de Madrid-Barajas. També va reiterar la petició a l'hora de negociar les transferències del servei de Rodalies. No oblidem que les exigències de la comunitat madrilenya es produeixen en ple debat sobre el model de gestió del Prat.
Imaginem-nos un nen petit que té 10 pilotes i juga amb elles quan vol i ho desitja. De cop veu un altre nen que només en té una i, a més, és molt més petita que les deu que té el primer nen. Però aquest en veure que l'altre noi s'ho passa bé amb aquella pilota, immediatament la vol, una d'igual o farà el possible per treure-li i fer-se seu el baló. Gelosies de nen petit oi? Doncs això és exactament el que li succeeix al PP que governa la Comunitat de Madrid, ja que, atenció al verb, exigeix un tracte igual al que rep Catalunya sobre la gestió de l'aeroport del Prat. No saben el que diuen...

El conseller de Transports i Infraestructures de la Comunitat de Madrid, Manuel Lamela, va exigir ahir al Ministeri de Foment el "mateix tracte" que Catalunya a l'hora de negociar les transferències de la "cogestió" de l'aeroport de Madrid-Barajas. També va reiterar la petició a l'hora de negociar les transferències del servei de Rodalies.

Lamela va insistir que la Comunitat de Madrid "no acceptarà un tracte discriminatori o diferent ni qualitativament ni en terminis pel que fa al Govern de la Generalitat de Catalunya". El conseller va assenyalar que ja ha sol·licitat reunir-se amb la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, per discutir aquestes transferències que, en la seva opinió, han d'anar acompanyades d'"un paquet econòmic per a la modernització de la xarxa, com un pla d'inversions de 10 anys", va assenyalar.

Les exigències de la comunitat madrilenya es produeixen en ple debat sobre el model de gestió del Prat. Ahir, la patronal Cecot, amb seu a Terrassa (Barcelona), i vuit col·legis professionals de Catalunya van expressar el seu suport a la proposta plantejada el dilluns pel Grup de Treball d'Infraestructures (GTI4). directe!cat us ho va explicar en la següent notícia.

La diferència fins ara, i aquesta és la part que no expliquen, ha estat la descomunal inversió a l'aeroport de Madrid-Barajas en front de per exemple l'aeroport del Prat. És només ara, un cop fetes les monstruoses inversions a Barajas (la T4 per exemple) quan Madrid demana "el mateix tracte" per Barajas que per a El Prat. O sigui, només "a partir d'ara". Tot el diferencial d'inversions entre un i l'altre des de fa lustres no entra dins aquesta comparativa. La reclamació comença, doncs, un cop acabades les macroinversions a Madrid-Barajas. Fàcil, oi ?



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Àlex fletxa Sant Vicenç dels Horts
13 de juliol de 2007, 09.16 h

Tot plegat sembla un acudit de mal gust.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.