directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Ibarretxe entén que els bascos estiguin cansats dels polítics i d'ETA

El lehendakari va fer ahir autocrítica

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El lehendakari Juan José Ibarretxe va fer ahir exercici d'autocrítica. Va dir que la classe política no és capaç de trobar solucions al conflicte polític. Però també va etzibar puntades tant al PP com al PSOE. Ibarretxe va definir la política dels primers com un intent de dimonitzar el diàleg i contra els segons dient que tenen la política "aturada". Per tant, va considerar que "no és estrany que , després de la ruptura de l'alto el foc per part d'ETA, la societat estigui fastiguejada d'ETA i cansada de tots nosaltres".
lehendakari juan josé ibarretxe pnb
El lehendakari Juan José Ibarretxe

Comparteix
   


Etiquetes
Que la política és complicada és un fet, i que al País Basc encara ho és més, també. El fet que la nació amiga no disposi d'una sobirania completa comporta que la política basca s'obri un ventall de clivelles difícils de gestionar.

Així ho ha indicat el lehendakari Juan José Ibarretxe, que ahir va fer un exercici d'autocrítica però també va carregar contra tots els fronts oberts. Primer de tot va englobar tota la classe política pel seu paper davant d'ETA. Ibarretxe va definir la política del PP com un intent de dimonitzar el diàleg contra el PSOE, que per a ell tenen la política "aturada". També no va tenir bones paraules i fins i tot per a ell mateix. Va afergir també que no és estrany que la societat estigui cansada d'ell i de tots els polítics, perquè "no som capaços de traslladar solucions".

Per tant, va considerar que "no és estrany que , després de la ruptura de l'alto el foc per part d'ETA, la societat estigui fastiguejada d'ETA i cansada de tots nosaltres, de mi també, que no som capaços de traslladar solucions". "La societat basca no està parada i no hem d'estar-ho tampoc els partits polítics", afirmà.

Les declaracions arriben en un moment delicat després de tots els actes de record a l'assassinat ara fa deu anys de Miguel Angel Blanco, regidor del PP d'Ermua.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.