directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 14:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Fèlix Riera es desvincula d'UDC

Afirma que ha estat nomentat director de Catalunya Ràdio pel seu currículum professional i no per la seva militància a Unió

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El nou director de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera, ha desvinculat la seva militància a Unió Democràtica de Catalunya (UDC) de la seva tasca com a director de l'emissora posant com a exemple el seu currículum professional. En concret, ha explicat que quan va estar al Grup 62 creu que "ningú es va sentir mai observat des d'un punt de vista ideològic sinó per la qualitat del seu projecte". A banda, Riera també ha explicat que de moment no es renunciarà a la publicitat tal i com s'entén avui a l'emissora, però també ha avançat que s'exploraran altres models publicitaris com pot ser la implicació de sectors, sobretot pel que fa a les emissores temàtiques com és el cas d' iCat fm.

Comparteix
   


Etiquetes
Encara que ha reconegut que no té experiència en el mitjà radiofònic, una de les principals crítiques que ha rebut el seu nomenament, Fèlix Riera ha explicat que tampoc tenia experiència en el món editorial quan es va posar al capdavant del Grup 62, una editorial que ha dirigit quatre anys i que és un model d'èxit, ha argumentat. 

Posant com a exemple el seu pas per aquesta editorial, ha desvinculat la seva militància a UDC de la seva tasca com a director de Catalunya Ràdio, afirmant que és públic i notòria la seva vinculació amb el partit però que mai aquesta orientació ideològica ha marcat la seva manera de treballar, que sempre s'ha regit per la connexió amb els principis que ha de regir qualsevol projecte.

En una entrevista a l'emissora que en breu dirigirà, Riera ha recordat que va impulsar el diari en línia 'El singular digital' i que abans d'entrar en el món editorial ja venia de la comunicació. L'últim any i mig ha estat el director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), un càrrec que deixa amb certa tristor perquè ha estat una "etapa molt positiva". 

Pel que fa a un dels temes mes en boga, la publicitat als mitjans públics, Riera ha assegurat la continuïtat dels anuncis com fins ara es coneixen però també ha reconegut que és conscient del "mandat el Parlament". De fet, ha parlat d'explorar noves vies de publicitat, com pot ser la implicació de sectors en aspectes de la gestió o el patrocini. 

El futur de la ràdio passa pel creixement "orientat a ampliar la base de la seva legitimitat", ha defensat el nou director, que ha insistit en la importància de la cultura i del cor del projecte. Ara bé, també ha avançat que "millorar les estructures és no comprometre el seu futur". "Els continguts són el més important", ha dit, abans d'afirmar que "cal veure on podem fer més eficient la despesa". 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
4 de maig de 2012, 14.41 h

Pujol podria solidarizarse con la situación de crisis renúnciando a una parte de su PENSIÓN altísima, seria una forma de demostrar que quiere al pais.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
4 de maig de 2012, 13.27 h

Molt bona aquesta..!! si senyor. Crec supera la sèrie d'els dibuixos animats de la tele del famós FÉLIX EL GAT. !! quina patuleia d'impresentables aquest de la federació conservadora, coneguda també per CiU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Tomppa fletxa Sabadell
4 de maig de 2012, 11.53 h

Que la gent no sap que darrere hi ha ideologia no vol dir absolutament res. Serà possible que Catalunya ràdio faria activament visible la seva visió pro drets humans que inclou drets dels catalans a ser lliures d'estat espanyol ? Catalunya ràdio amb ell serà al costat de minories discriminat durant segles des de esglécia i com seria capaç a defensar els drets i denunciar qualsevol acte contra drets d'aquestes comunitats que han estat discriminat etc. quan algú no fa res en favor d'una c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
4 de maig de 2012, 11.22 h

Otro elefante político enchufado.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.