directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 11:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Ara, o Copa Amèrica o ampliació del Port de València

València té un overbooking d'activitats que produiran un cost d'oportunitat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Un nou debat entra en escena. Primer fou les incompatibilitats que sorgien entre una Copa Amèrica i el premi de Fórmula 1. Ara, apareix una nova clivella d'interessos per a la ciutat de València: disputar de nou a Copa Amèrica de vela o ampliar les infraestructures del port. El sector turístic i esportiu pugna contra l'empresariat. Ara s'ha de decidir a contrarellotge quina serà l'acció definitiva.
port valencia
El port de València al vespre

Comparteix
   


Etiquetes
etiqueta mark, of, the, top
Fa uns dies directe!cat us va explicar que València havia de decidir entre Copa Amèrica, la de vela, o el gran premi de Fórmula 1. Si finalment és la Copa Amèrica, València haurà de deixar de banda l'ampliació del port comercial.

Després que els suissos es proclamessin campions, l'organització de la Copa Amèrica de vela vol que València torni a ser la seu de la regata l'any vinent. Dit així sembla perfecte, però tot trontolla quan en llegim la lletra petita. L'organització ha posat com a condició que s'aturin les obres d'ampliació del port comercial. Ara el debat està entre els empresaris que volen unes millors infraestructures portuàries i el sector esportiu a favor de la competició. El conflicte està servit.

Què es vol? Un port esportiu i turístic o un port comercial? Amb les xifres a la mà els empresaris tenen les de perdre: La Copa de l'Amèrica ha deixat una rendibilitat que supera els 3.200 milions d'euros, mentre que els ingressos previstos per a l'ampliació de l'activitat comercial no superarien els 1.000 milions.

A més, cal tenir en compte que les inversions turístiques han assolit un paper molt important a la ciutat i també són molt importants a l'hora de prendre aquest tipus de decisions. Per tant, segurament es faria l'alternativa al port de Sagunt com a gran plataforma logística, sempre que tingui els mitjans de transport que calen.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.