directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

ICV creu que la crisi ha relegat les consultes a 'un segon terme'

Tot i això valoren positivament la mobilització de més de 62.000 persones

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La dirigent d'Iniciativa i portaveu parlamentària d'ICV-EUiA, Dolors Camats, ha manifestat aquest dilluns que les consultes sobre la independència passen a 'un segon terme' degut a la crisi econòmica. La participació a les consultes d'aquest diumenge es va situar en el 21,55%, sis punts per sota de les que es van portar a terme el 13 de desembre. Segons Camats, probablement aquesta reculada 'sobre les primeres consultes com a índex de participació i en mobilització respon a que estem en una situació de crisi econòmica profunda'. En qualsevol cas, ha valorat positivament la mobilització de més de 62.000 persones.
dolors camats, icv, iniciativa, consultes
Dolors Camats, portaveu parlamentària d'ICV.

Comparteix
   


Etiquetes
En roda de premsa a la seu del partit, Camats ha apuntat que aquesta és una situació de crisi 'amb problemes i dificultats per moltes famílies, pels territoris i també pels que hi ha de fer front per les institucions'. La dirigent ecosocialista ha remarcat que això 'fa que altres mobilitzacions' com per exemple les consultes 'vegin més frenada la seva capacitat d'arribar a la població'.

Ha insistit sobre aquesta qüestió i ha assegurat que 'tot fa pensar que en un moment de crisi econòmica greu, de situació de dificultats de moltes famílies i alguns territoris i amb un abocament d'esforços per part de la classe política, empreses i la població per buscar solucions davant la crisi un tema com aquest passa en un segon terme i a no ser tan rellevant'. Segons Camats, 'això fa èmfasi en la participació i en l'entusiasme que pugui generar en alguns llocs'.

Així mateix, ha valorat positivament la participació en les consultes. 'Com a partit polític sabem com costa mobilitzar políticament a la població i és positiva la participació' de ciutadans 'que hagin sortit al carrer a votar i altres que ho hagin fet com a voluntaris'.

Camats no creu que la reculada en la participació en les consultes d'aquest diumenge faci pensar que s'ha de modificar el calendari previst, on ja estan previstes dues noves onades. 'Sempre han encarat les consultes amb la necessitat de preparar-les i mobilitzar-les molt bé', ha declarat. 'On no hi ha gent ni voluntaris ni predisposició a fer-les ja no s'ho han proposat', ha indicat la dirigent ecosocialista.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
7 de març de 2010, 13.14 h

Dolors;
No t-ho pnsis pas.,el sentiment esta viu i l'il.lusió de la gent també.
El ilusionistes ja sou altre cosa, teniu de treure profit de tots el canvis...,a veure que dirás d'esprés de les properes votacions.
Tot l'entorn mediatic.., us eu posat d'acord hasta el de La Falange ja no es manifesten a les consultes..,l'estrategia es com la del Cruyf, si un rival es tan bo que no es pot am ell no perdis recursos i esforços am elll...,deixal al seu aire.....¡


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Marc fletxa L'H
1 de març de 2010, 15.10 h

"A relegat" ---> "Ha relegat". Fixem-nos en aquests petits detalls, si us plau.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.