directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Es presenta el primer joc d'iPhone en català

L'empresa creadora ha anunciat la voluntat de seguir desenvolupant jocs compatibles amb aquest tipus de telefonia mòbil en llengua catalana

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

L'empresa catalana Zoo, que es presenta com un estudi multidisciplinar que realitza projectes integrals de disseny gràfic, multimèdia, audiovisuals i publicitat, ha desenvolupat el primer joc per iPhone en català. Sota el nom de 'Kill the fly', l'objectiu d'aquest joc és matar mosques per tal de salvar un excrement. Els progenitors del joc, presenten tal fi a l'usuari sota els paràmetres 'defensa la caca i evita que les mosques se la mengin mentre descobreixes diferents enemics com els borinots, les mosques lleugeres, o les terribles mosques kamikaze que, farcides de dinamita, intentaran fer esclatar la caca en mil bocins'. El joc està programat en tres idiomes i l'empresa Zoo ha anunciat la seva voluntat de seguir en la línia creativa de jocs compatibles amb aquest tipus de telefonia mòbil en llengua catalana.






Comparteix
   


Etiquetes
L'emrpesa creadora insta els usuaris a avançar per 16 nivells en 4 escenaris diferents amb 3 graus de dificultat. El jugador disposarà d'una sèrie d’armes especials per combatre les mosques que actuen d'obstacle com ara un esprai que les atordeix, una pala de mosques o una trampa elèctrica.

Al lloc web s'hi pot descarregar una versió gratuïta que pot derivar en una versió completa des del propi joc si l'usuari queda satisfet.






COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Mengano fletxa Barcelona
2 de març de 2010, 09.01 h

Així m`agrada que es facin coses en CRISTIÀ, per a que els Valencians i els de Les Balears també ho entenguin. Hem de fer-ho tot en CRISTIÀ, la nostra llengua nacional.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.