directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 03:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El PP valencià vol evitar la celebració del festival Rock a la Mar

De moment han prohibit la celebració al lloc de sempre, el Port de Dènia

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

No ens n'estem de dir-ho, les majories absolutes serveixen per perpetrar petites dictadures. Al País Valencià la renovada majoria del Partit Popular ha portat a atacar amb més força els actes de disidència catalanista, i aquests dies el Govern de Camps s'entesta a que el Festival Rock a la Mar de Dènia (Marina Alta) no s'acabi celebrant. De moment la conselleria d'Infraestructures ja han denegat la celebració del festival al port, on s'havia fet fins ara. La organització ja està buscant emplaçaments alternatius, i ens han confirmat que "el festival es farà: no en tingueu cap dubte".
rock a la mar
El cartell del Rock a la Mar 2007

Comparteix
   


Etiquetes
La conselleria d'infraestructures al·lega que el festival Rock a la Mar no té relació amb el port i congestiona la zona, quan, segons els organitzadors del festival, és la mateixa Generalitat valenciana qui ha farcit la zona portuària de pubs i locals que tampoc tenen cap mena de relació amb el mar i denigren la zona durant tot l'any.

La prohibició s'esten, curiosament, a totes les activitats reivindicatives i catalanistes de la zona, com són el Festival Rock a a la Mar, la Cantada d’Havaneres i el concert de Maria del Mar Bonet, mentre que permeten que s'hi instal·li una fira d'atraccions.

Els voluntaris que organitzen any rera any el festival han enviat una carta als mitjans denunciant la situació. Des del directe!cat els hem preguntat per les alternatives a l'hora de celebrar el Festival, i l'organització ens ha informat que el festival es farà, "vulguen els del PP o no". Ara mateix estan realitzant gestions per tal de desbloquejar la situació, i en tot cas, tenen a punt espais alternatius "on cap Conselleria podrà impedir la celebració del Rock a la Mar".

El Festival Rock a la Mar s'ha de celebrar el 27 i 28 de juliol a Dènia, i enguany comptarà amb la presència de grups com Gossos, Pirat's Sound System, Antònia Font o Soul Atac.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.