directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El que faltava: vagues a Adif i Renfe durant l'agost

Les convoquen davant "la falta de plantilla i l'abandonament del servei"

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El servei de Rodalies cau a trossos, i pel que sembla quan el tinguem traspassat no podrem aprofitar-ne res. Ara són els mateixos treballadors que es queixen: els comitès provincials de Adif i Renfe a Barcelona han convocat mobilitzacions i vagues per als dies 3, 4, 6, 7, 10 i 11 d'agost d'aquest any davant "la falta generalitzada de plantilles i l'abandonament constant de serveis" per part de les dues empreses públiques, segons ha informat el Sindicat Ferroviari.
renfe estació sants cues avaria
Cues a l'estació de Sants

Comparteix
   


Etiquetes
Els treballadors d'Adif i Renfe s'han queixat en un comunicat del "tancament d'estacions, de la privatització o subcontractació del manteniment d'activitats per al bon servei públic", i també de la "contínua reducció de plantilla en la venda de bitllets, en informació, en atenció al client, en llocs de circulació, maniobres, estacions i terminals, en tallers, en manteniment d'infraestructura i en la intervenció i conducció".

Davant aquesta situació el Sindicat Ferroviari ha advertit "d'un increment dels riscos d'accidents, de les malalties professionals i dels accidents greus i fins i tot mortals".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
18 de juliol de 2007, 17.55 h

Diria que aquestes persones es pensen que ara lligaran els gossos amb llonganisses, d'una banda; d'una altra, potser n'hi ha alguna que preveu que el terra li tremoli sota la cadira, i deuen pensar que posar uns quants pals a les rodes (dels trens) ja no vindrà d'aquí. No m'agradaria gens que em toqués començar a ventilar i aixecar catifes en aquest monstre que fa més de cent anys que ningú s'atreveix a tocar. Una altra cosa que no podem oblidar és que el contracte social estableix que, a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
carme fletxa barcelona
18 de juliol de 2007, 13.06 h

Com és que el "Sindicat Ferroviari" s'adona ARA de que la situació és intolerable? i això a la botxaca de qui anirà, dels "liders" sindicalistes o dels "treballadors" als quals fins ara tot els ha estat bé (però si paga la Generalitat, es a dir els pobrets catalans als que havien de donar un servei - previ pagament, és clar - la cosa canvia)?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.