directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Oriol Pujol retreu a Montilla que no faci cessar Saura per la gestió dels problemes causats per les nevades

Assegura que el President 'està lligat de mans i peus' pel tripartit i és 'incapaç' de prendre decisions i assumir responsabilitats

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha retret al president de la Generalitat, José Montilla, que no hagi fet cessar el conseller d'Interior, Joan Saura, per la gestió dels problemes causats per les nevades. Per Pujol, Montilla ha demostrat que 'està lligat de mans i peus' pel tripartit i la seva 'incapacitat' per 'prendre decisions i assumir responsabilitats'. 'Què hem d'esperar d'algú que no pot prendre decisions perquè està lligat de mans i peus?', ha recriminat Pujol, que ha lamentat la manca de previsió del tripartit i que no hagi fet autocrítica. També, en l'editorial del butlletí intern del grup parlamentari de CiU, Pujol ha criticat que 'passi el que passi, aquí no plega mai ningú'.
oriol pujol
Comparteix
   


Etiquetes
'Prou, fins aquí hem arribat, senyor Saura, vostè és incompatible amb un normal funcionament del Govern'. Això és el que Pujol creu que hauria d'haver dit Montilla a Saura si hagués estat 'valent'. Fer això seria 'una bona decisió de país', ha afirmat Pujol, alhora que ha deplorat que Montilla no prengui aquesta decisió perquè 'el preu a pagar seria massa alt' per ell.

La valoració que Pujol fa de la gestió de les nevades per part del Govern és que ha posat 'el país potes enlaire' i que el primer que ha fet és 'buscar culpables' sense fer cap mena d'autocrítica. També, s'ha mostrat decebut amb el Govern perquè en la gestió de la nevada s'ha limitat a 'renyar la gent'. És més, després que el Govern afirmés que s'havia avisat àmpliament a la població, Pujol ha replicat que el caos 'no és culpa de la gent'.

D'altra banda creu que és un acte d'hipocresia que el PSC digui que la nevada hagués estat més suportable si CiU no hagués obstaculitzat la MAT, quan qui s'hi oposa són els socis dels socialistes al Govern. Les nevades, segons Pujol, són un bon exemple del que ha passat aquests darrers anys a Catalunya. Tot i disposar de més mitjans des de les nevades del 2001, 'no s'ha millorat en res'.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
13 de març de 2010, 11.41 h

Nano,quants hauria d´haber obligat a dimitir el teu pare?.tots!! per botiflers i incompetens.i ell el primer.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
13 de març de 2010, 10.36 h

En Montilla no pot cessar a ningú. O és que oblideu que en Montilla no va guanyar les eleccions i és presoner d'un pacte de perdedors conxorxats per saquejar el Pais via presupostos?.

Diguem-ho clar, si el govern tripartit P$OEmontillista ha deixat abandonades a les comarques gironines durant la nevadeta no fou només per la seua contrastada incompetència, sino que cal afegir-hi que ni tenen ni un puto euro, els necessiten tots per pagar-se els sous a ells mateixos i a tota la chhor d'endol... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
13 de març de 2010, 09.37 h

La gestión de la nevada del 2001 tambien mereció un SUSPENSO, Más en vez de estar a pie de obra estaba de bailoteo en una discoteca, y los respónsables se ésta le pedian la dimisión, 9 años despues los mismos perros con diferente collar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
13 de març de 2010, 08.34 h

Per què ningú li retreu a l´oriolet pujol les festes privades que feia al palau de la generalitat al l´estil millet amb els seus amiguets quan el seu papà era president?.Per altra banda tothom recorda que les conseqüències del temporal del 2001 van estar molt pitjor gestionades i no va dimitir ningú.Hipòcrites!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.