directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 22:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Detingut un altre exconseller d'Unió Mallorquina

Francesc Buils (UM) i l'empresari de la comunicació Jacint Farrús, acusats de malversació i frau

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La policia espanyola ha detingut avui un altre exconseller d'Unió Mallorquina (UM), l'exresponsable de Turisme Francesc Buils, així com l'empresari de la comunicació Jacint Farrús -propietari de Canal 4 i concessionari dels serveis informatius d'IB3-, en el marc de l'operació Voltor, acusats de malversació i frau. També ha detingut dos treballadors de l'empresa d'informàtica Minser, alhora que està escorcollant la seu de l'empresa SBT, propietat de Farrús.
Francesc Buils, Unió Mallorquina
Comparteix
   


Etiquetes
Els quatre detinguts es troben a la Prefectura Superior de Justícia de les Balears, i actualment s'estan registrant les seus de les empreses de Farrús: Lleret i Centiment. També s'estan fent registres a la redacció d'informatius d'IB3. D'altra banda, l'empresa Minser va rebre presumptament 600.000 euros per concurs directe d'Unió Mallorquina.

L'Operació Voltor investiga la presumpta trama de corrupció tramada des de l'Institut d'Estratègia Turística, a través del qual s'han anat desviant durant la present legislatura fons públics a persones i empreses afins a Unió Mallorquina. L'Inestur, gestionat des de la conselleria de Turisme, estava gestionada per UM abans que el conjunt de la formació fos expulsada del Govern.

L'Operació Voltor va començar al febrer amb la detenció de nombroses persones i alts càrrecs del Govern: l'exconseller de Turisme Miquel Nadal (UM), l'expresident d'UM Miquel Àngel Flaquer, l'exdirector general de Promoció Turística, Joan Sastre, el comptable d'UM, Alvaro Llompart, i l'exgerent de l'Inestur i exdirector general de Qualitat Ambiental, Antoni Oliver.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.