directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Govern recomanarà les empreses que emprenguin la via judicial si no prosperen les reclamacions a Endesa

Les Cambres de Comerç de Girona ja s'han compromès a recopilar reclamacions dels empresaris afectats

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Govern recomanarà les empreses afectades per la manca de subministrament elèctric a les comarques gironines que emprenguin la vida judicial en el cas que no prosperin les reclamacions que posin a Endesa. El secretari del departament d'Innovació, Universitats i Empresa, Enric Aloy, s'ha reunit aquesta tarda amb representants de les cambres de comerç gironines, que s'han compromès a recopilar les reclamacions que els empresaris facin a la subministradora elèctrica i avaluïn els danys ocasionats. Aloy ha dit que si la companyia no col·labora, suggeriran que siguin les empreses les qui presentin demandes per la via civil.
torre, electricitat, nevades, subministrament
Comparteix
   


Etiquetes
Aloy ha recomanat que les empreses presentin ara les seves reclamacions o bé directament a la companyia subministradora, o bé que ho facin mitjançant les companyies asseguradores. 'Esperem que Endesa respongui a les reclamacions amb celeritat, perquè sinó s'haurà d'entrar en una segona fase, que consistirà en presentar les reclamacions per la via judicial', ha dit.

Aloy s'ha reunit amb el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, de la Cambra de Palamós, Xavier Rivera, i amb el de la Cambra de Sant Feliu de Guíxols, Joan Puig. A la trobada també han estat presents el director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, la directora general de Comerç, Gemma Puig, el subdirector general d'Indústria, Jordi Carbonell, i el director de departament a Girona, David Mascort.

'Posarem a l'abast informació en el cas que com a afectats vulguin fer reclamacions a les companyies. Les cambres recolliran la informació dels empresaris afectats. Allà se'ls assessorarà sobre la millor via per reclamar els danys ocasionats i aconseguir una indemnització', ha dit Aloy.

Domènec Espadalé, president de la Cambra de Comerç de Girona, ha dit que la pretensió d'aquesta organització empresarial és 'que tothom es vegi compensat pels danys ocasionats per la manca de subministrament elèctric', ha dit.

'Ja varem dir que les empreses han de fer una denúncia a la companyia subministradora, que és la principal responsable directa. Ho poden fer mitjançant la companyia asseguradora, i després recomanem que ens enviïn una còpia a la Cambra, per tal de fer un seguiment i poder assessorar', ha afegit.

Espadalé ha reclamant que es canviï la normativa vigent i que es reforcin les línies elèctriques per tornar a evitar danys com els ocasionats en aquest temporal.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
16 de març de 2010, 18.32 h

El tripartit culpable, per no fer complir la llei, la seua propia llei.

http://www.ctescat.cat/doc/doc_44039323_1.pdf


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.