directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

InfoTV segueix creixent i ampliarà capital i inversions

La junta d’accionistes vol capitalitzar l’empresa per fer front a noves inversions

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

InfoTV segueix tenint una forta ambició per a créixer. La novetat més destacada és el intent de facilitar la compra d'accions per tal de tenir més accionistes. Ara el paquet mínim d’accions a la venda baixa dels 1.000 als 300 euros. InfoTV preveu una millora dels resultats que s’atribueixen al increment de la facturació publicitària i la diversificació de les activitats de l’empresa.
infotelevisió infoTV
Comparteix
   


Etiquetes
InfoTV segueix tenint una forta ambició per a créixer. Ara la junta d’accionistes d’Infovalència Televisió SA ha aprovat una ampliació de capital de la cadena per donar accés a nous socis. Amb això s'intenta capitalitzar l’empresa per fer front a noves inversions.

La novetat més destacada és el intent de facilitar la compra d'accions per tal de tenir més accionistes. Ara el paquet mínim d’accions a la venda baixa dels 1.000 als 300 euros. D’aquesta manera, l’empresa vol arribar a inversors amb menys possibilitats econòmiques però “amb molta complicitat amb el projecte” que ja havien mostrat anteriorment la seva voluntat d’integrar-se dins d'aquesta iniciativa. No obstant, des de la junta d’InfoTV es recomana que els ingressos superin els 1.000 euros. Des de fa uns dies, a la pàgina web de la cadena ja es pot trobar informació sobre l’oferta, que s’allargarà fins passat l’estiu.

És una bona aposta comprar accions a InfoTV?

Mai es pot fer una afirmació rotunda sobre aquest sentit. El que sí que està clar són ls xifres. Els accionistes d’InfoTV van aprovar, el passat mes de juny, uns comptes anuals del 2006 encara negatius. Malgrat això, han anunciat que van rebre informació anticipada sobre l’evolució dels balanços de 2007 i que l’exercici ha presentat un clar superàvit durant el primer semestre. La millora dels resultats s’atribueix al increment de la facturació publicitària i la diversificació de les activitats de l’empresa, que ha augmentat les vendes de producció pròpia a tercers i els treballs per encàrrec.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.