directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 08:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carretero està 'convençut' que RCat i Laporta aniran junts a les eleccions perquè no fer-ho seria 'poc intel·ligent'

Assegura que 'si en vuit anys no aconsegueix el seu propòsit caldrà crear una altra eina diferent'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha considerat aquest dilluns que seria 'poc intel·ligent' que la formació que lidera i el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, no arribessin a un acord per concórrer junts a les eleccions catalanes, perquè es dirigeixen al mateix electorat, de manera que està 'convençut' que el pacte es produirà. En declaracions als periodistes abans de la presentació del llibre de Francesc Orteu que protagonitza 'Carretero. Retrat d'un metge que fa política' a la universitat Blanquerna de Barcelona, ha assegurat que RCat vol que a les eleccions s'hi presenti una candidatura independentista transversal, sigui Reagrupament o 'qualsevol altra'.
'En totes les converses que he tingut amb el senyor Laporta, tots dos arribem a la conclusió que defensem el mateix, que volem el mateix per Catalunya; per tant seria poc intel·ligent per part nostra no arribar a un acord. Atès que diem i volem el mateix i parlem per la mateixa gent, seria bo que ens poséssim d'acord, per tant estic convençut que hi podrem arribar', ha manifestat Carretero. De les paraules de Carretero, tot i que no ho ha dit explícitament, se'n pot extreure que dóna pràcticament per fet un acord amb Laporta per concórrer conjuntament a les eleccions catalanes.
joan carretero, reagrupament, llibre, metge que fa política, francesc orteu, quim torra
Joan Carretero, Francesc Orteu i Quim Torra.

Comparteix
   


Etiquetes


Aquesta és la primera vegada que el líder de RCat va un pas més enllà i diu obertament estar 'convençut' que compartiran candidatura amb Laporta, ja sigui amb les sigles d'RCat o amb 'qualsevol altra' plataforma. 'No tenim cap problema conceptual en què siguem nosaltres protagonistes o no. Aquest és un tema menor', ha afirmat Carretero, que ha afegit que la 'clau' és que hi hagi una candidatura independentista transversal disposada a declarar la independència de forma unilateral des del Parlament.

Durant la presentació de 'Carretero. Retrat d'un metge que fa política' –una radiografia del líder d'RCat des del punt de vista de persones del seu entorn-, ha reiterat que la formació aspira a aconseguir una majoria independentista al Parlament per proclamar de forma unilateral la independència, que en qualsevol cas es referendaria després de presa la decisió des de la Cambra. Però ell mateix ja ha alertat que si en vuit anys RCat no aconsegueix el seu propòsit, probablement caldrà crear una altra eina diferent que persegueixi el mateix objectiu.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.