directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Endesa nega que utilitzi material en desús a la xarxa elèctrica catalana

Boada assegura que el material català 'feia temps que no s'utilitzava a l'Estat'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La companyia elèctrica Endesa ha negat categòricament a través d'un comunicat que utilitzi material en desús a la xarxa catalana. L'elèctrica respon així a les declaracions del secretari general d'Interior, Joan Boada, que ha assegurat que la companyia utilitza a les torres de tensió catalanes material que 'feia temps que no s'utilitzava a la resta de l'Estat'. De la mateixa manera, Endesa nega que el manteniment de les seves instal·lacions a Catalunya, i en especial a Girona, sigui deficient. Segons la companyia, des de fa anys s'utilitzen 'els últims avenços tecnològics i els darrers materials que hi ha al mercat' per construir les seves instal·lacions.

mat alta tensió electricitat
Comparteix
   


Etiquetes

Els responsables de la companyia elèctrica recorden per últim que la seva activitat està 'permanentment controlada, inspeccionada i auditada per les administracions competents, entre les que hi ha la Generalitat de Catalunya'

Una opinió a les antípodes de la que expressava aquest matí el secretari general d'Interior, Joan Boada, segons el qual després del temporal han comprovat que el material que Fecsa-Endesa ha utilitzat en les torres de tensió catalanes 'feia temps que no s'utilitzava a la resta de l'Estat'.

Segons Boada, els operaris que han vingut a treballar en les torres caigudes han afirmat que hi ha diferències en els materials utilitzat a Catalunya i els que l'empresa ha fet servir a la resta de l'Estat espanyol. Boada creu que això demostraria que Fecsa-Endesa 'no feia les inversions necessàries perquè la baixa i la mitjana tensió estiguessin en les millors condicions', cosa que s'ha evidenciat amb la caiguda de 33 torres a les comarques gironines arran del temporal.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.