directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU exigeix a Jordi Hereu que destitueixi el conseller de districte que ha insultat Mònica Terribas

Sostenen que 'un personatge com aquest no pot representar l'Ajuntament'

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, ha exigit a l'alcalde, Jordi Hereu que cessi de forma immediata de les responsabilitats municipals el conseller municipal del PSC, vicepresident del districte de Sant Martí i gerent de l'Institut Metropolità del Taxi, Miguel Àngel Martín per haver insultat la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas. El regidor Jaume Ciurana ha demanat la dimissió de Martín argumentant que 'un personatge com aquest' no pot representar l'Ajuntament. CiU ja ha carregat durament aquest dimecres contra les crítiques llençades des del PSC contra l'actitud de Terribas durant l'entrevista de dilluns al president Montilla, acusant-lo de tenir 'un problema amb la llibertat d'expressió'.

jordi hereu, alcalde de barcelona, ple
Comparteix
   


Etiquetes

Miguel Àngel Martín va publicar al seu mur de Facebook expressions que CiU considera 'insultants, desqualificadores i masclistes' contra Terribas. Després de l'entrevista de dilluns, Martín va titllar la directora de TV3 de ser una 'mal follada'. 'No pot ser que sigui tan mala persona, tan tendenciosa, tan faltona, tan cínica, tan despectiva amb el seu president', afegia.

Davant la polèmica aixecada als mitjans de comunicació, Martín ha decidit esborrar aquestes consideracions i demanar disculpes. En un nou apunt Martín assegura: 'Mai hagués imaginat la repercussió d'un comentari fet en calent davant una entrevista que em va semblar fora de to. És cert que els termes són incorrectes, masclistes, fora de lloc, però només són fruit de l'ofuscament personal, res més. Demano disculpes pels qualificatius utilitzats a qui s'hagi sentit ofès'.

Les disculpes no han satisfet a CiU que ha demanat la seva dimissió, o bé que l'alcalde el cessi. 'L’alcalde ha de decidir si creu que un personatge com aquest pot continuar representant l’Ajuntament de Barcelona, nosaltres creiem que no. Que no honora el càrrec i que el desprestigia', ha reblat Ciurana. 

El regidor de CiU que també és portaveu de la federació nacionalista a l’Entitat Metropolitana del Transport ha anunciat que en el proper ple metropolità demanarà -si encara no ha estat cessat- la dimissió de l’actual gerent de l’Institut Metropolità del Taxi, i home de confiança del President de l’IMET, el regidor Francesc Narvaez.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Julià fletxa Barcelona
18 de març de 2010, 18.36 h

Amb els vots d'ERC es faria fora aquest malparit sociata que insulta la Terribas. Ho farà? Noooooooooooo. Amb els vots d'ERC es faria fora el Saura. Ho farà? Nooooooooooooooooo Amb els vosts d'ERC es faria fora el Montilla. Ho fara? Nooooooooooo. I per què? per què? per què? Doncs perquè la seva estratègia és la de posar en evidència l'españolitat i la incompetència dels seus socis de Tripartit. Així Catalunya sencera ha comprobat que ha de votar ERC o RCAT, fins i tot CIU si cal, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
18 de març de 2010, 14.28 h

Personatges tant cutres i patètics com a quest tal Miguel Ángel Martínez López només poden fer carrera al P$C-P$OE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
jordibcn fletxa barcelona
18 de març de 2010, 11.28 h

Per bé o per mal la Terribas està on està perque Esquerra li ha ficat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Joan fletxa Barcelona
18 de març de 2010, 11.06 h

i Esqyuerra no en diu res d'aquest tema? tenen por que l'amo s'emprenyi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
18 de març de 2010, 08.11 h

CIU és friki i no hi ha més. El tema que interessa als treballadors és l´economia i no pas que un administratiu d´un ajuntament li hagi dit mal follada a una periodista del canal TV3. Qui ha de presentar la dimissió és aquest que ha demanat la dimissió del que ha dit mal follada a la terribas. O tots frikis o l´estufa per la finestra!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jordi-80 fletxa València
18 de març de 2010, 08.02 h

Ex panyol de l'Estartit, veig que Madí us posa a treballar molt prompte, sobretot si veu comentaris que desemmascaren les mentides convergents. La vostra debilitat és tan manifesta que heu de vindre a mitjans independentistes a intentar enverinar el debat amb manipulacions i mentides. Demostra la vostra feblesa i la fortalesa de mitjans com aquest.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ex vitant d'ERC fletxa L'Estartit
18 de març de 2010, 07.27 h

TV3 és una TV sociata al servei del tripartit.

Però ara que el Titànic s'esfonsa, tothom vol una balsa salvavides...pel que pugui passar en un futur molt proper...que pronostiquen totes les enquestes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
18 de març de 2010, 06.19 h

Però no deien els convergents que la TV3 era una televisió sociata, espanyola i al servei del tripartit? Quina contradicció, no? Es veu que els convergents no estan massa acostumats a això d'una televisió plural, crítica i de tots. Han quedat en evidència i descolocats. Gràcies, Esquerra, per mostrar-nos les vergonyes de sociates i convergents, i per ajudar a fer una TV3 millor, encara que siga insuficient i amb molta feina per davant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.