directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós demana a PSC i ICV que no facin públics els seus problemes

Prefereix que els deixin per a la reunió de Govern de cada dimarts

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president d'ERC, Joan Puigcercós, va demanar ahir a Sant Sadurní d'Anoia que els socis de Govern del departament d'Interior i d'Economia 'no estableixin un debat' sobre l'estat de la xarxa elèctrica, fora de la reunió de Govern de cada dimarts, ja que 'no és bo' ni 'òptim'. Segons Puigcercós la tàctica política 'de desgastar l'altre no és bona i menys dins del Govern'. A més, el president d'ERC va expressar que caldrà veure si s'ha de 'modificar alguna llei o decret' perquè 'hi hagi un control més exhaustiu de la qualitat de la xarxa elèctrica' vist que 'com han dit alguns enginyers hi ha alguna part de la infraestructura elèctrica que fa més de 40 anys que no es renova'.
Joan Puigcercós, Sant Sadurní d'Anoia
Comparteix
   


Etiquetes
Puigcercós ha demanat que els socis de Govern no facin públics els seus problemes arran de les declaracions del secretari general d'Interior, Joan Boada, sobre el mal estat de la línia, i que Economia va respondre demanant que Boada presentés 'informació fonamentada' sobre l'estat de les infraestructures.

El president d'ERC ha expressat que el departament d'Economia 'ha de fer els deures' i 'analitzar si s'ha complert la llei o no' i el departament d'Interior 'també ha d'assumir la seva part de responsabilitat'.

Per al president d'ERC hi ha 'massa polítics' que 'estan analitzant sense rigor tècnic' el tema de les infraestructures elèctriques. Puigcercós ha demanat que el Departament d'Economia i les companyies elèctriques 'donin explicacions' i després veure 'si realment el problema ha estat la capacitat de les torres d'aguantar, que tot indica que és així'.

A més, Puigcercós va subratllar que el temporal que va afectar Catalunya no es pot catalogar 'ni de catàstrofe ni d'excepcionalitat'. Per això va demanar a les companyies elèctriques i asseguradores que assumeixin la seva responsabilitat.

Per al president d'ERC, no es pot barrejar el debat de la línia d'alta tensió en aquest afer, ja que 'fins i tot les torres més altes haguessin caigut'. Segons Puigcercós, 'no es poden buscar excuses de mal pagador'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
Julià fletxa Catalunya
21 de març de 2010, 09.29 h

Tens raó Francesc. Aquest de Banyoles és un intolerant. Lla pobra Helena només volia difondre un enllaç antitaurí i els dels directe li van esborrar. Per cert és al.lucinant la foto de Montilla amb la dona disfrutant de com rejonean un toro. Impactant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Francesc fletxa Catalunya
21 de març de 2010, 09.26 h

Que coi t'empatolles de diversitat. Sempre fas el mateix quan te n'adones que no pots argumentar, t'amagues amb una frase sense sentit i com la notícia corre ja t'està bé.Això és de covard.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Pep fletxa Banyoles
20 de març de 2010, 22.27 h

Helena un respecte per la diversitat


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Helena fletxa Catalunya
20 de març de 2010, 21.23 h

@9. Tu ets el primer que fa comentaris que no estan relacionats amb la notícia en qüestió. A més la major part de comentaris són respostes entre nosaltres més que comentaris de la notícia. Això és aquí i a tot arreu com tu bé saps. I torno a insistir. Si els gestors de directe.cat no haguessin censurat un enllaç que vaig col.locar en un acudit de toros, jo no hauria omplert la pàgina amb l'enllaç i la meva queixa. Mai s'havia esborrat un enllaç en aquesta pègina que jo sàpiga. P... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
jordibcn fletxa barcelona
20 de març de 2010, 21.19 h

HELENA, quin nivell universitari que et gastes, l´insult deu formar part de la teva inseguretat, i si de una fotogràfia que no diu res algú en vol treure una conclussió doncs si és un friki , i en quan al tema de ta m----e cal ser més considerat perque és un tema molt dolorós per alguns entre ellls jo., i en quan al meu nivell intelectual sense cap modestia millor que el teu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
20 de març de 2010, 19.57 h

Per favor Helena, també ets aquí? Ostia puta quina creu, quina tia més pesada. No podries cenyir-te al tema de les notícies, enlloc d'espamejar-nos amb el teu grupet del facebook a tot arreu? Per què no et limites a posar comentaris relacionats amb la notícia que vols comentar, enlloc d'empastifar-ho tot amb la teva dèria?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Helena fletxa PPCC
20 de març de 2010, 17.25 h

@jordibcn. Si no tens un mínim de cultura per saber sobre la comunicació no verbal, jo no en tinc la culpa. Però a la meva facultat hen fet un treball sobre els líders polítics catalans i espanyols i el Montilla i el Puigcercós són els que surten pitjor parats. Són els menys fiables. Aquesta és la realitat i a mi em quadra amb la seva actuació política. I friki si vol ser ofensiu ho serà ta m_ _ e. I per submón el que tu ocupes amb el teu coeficient intel.lectual.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
jordibcn fletxa barcelona
20 de març de 2010, 15.58 h

Silvia, tens raó en això del llenguatge no verbal, si està dret està dien que vol una cadira, patètics aquest comerntaris que venen del sub-món més friki.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
20 de març de 2010, 15.32 h

Puigcercós es promotor de algaradas propias de enrgúmenos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.