directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 03:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

El PSC cada cop més lluny dels seus votants a causa del pacte fiscal

La darrera enquesta del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) confirma que més del 75% dels votants del PSC volen el pacte fiscal

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Tant sols el PP, amb un 26% de votants a favor del pacte fiscal eoc concret stan en minoria, la resta de partits tenen amplies majories de suport al pacte fiscal i  per tenir la clau de la caixa. Amb aquestes dades a la ma, es comprova com els socialistes catalans són el partit més allunyat del que pensen els seus votants. Una realitat que complica la seva recuperació electoral, aquesta llunyania dels seus votants ha estat confirmada amb les declaracions fetes per Pere Navarro un cop acabada la cimera de partits sobre el pacte fiscal. Navarro ha fet un discurs llarg i dispers, ple d’obvietats i ambigüitats.


Comparteix
   


Etiquetes

Sánchez Camacho va més enllà que el PSC en el pacte fiscal

Com a mínim de paraula, la presidenta dels populars catalans ha estat molt més contundent que un gris Pere Navarro, que s’ha perdut entre la crisi i un document que no aporta cap novetat clara. La vella estratègia del PSC d’èpoques pretèrites ara ja no convenç els seu electorat. En aquest sentit el PSC té un problema greu per a la recuperació electoral,  i els populars ho saben i  van llançats a captar –los el vot.

Creix el malestar amb Pere Navarro des de dins del PSC

Significats dirigents dels socialistes catalans no entenen el paper del primer secretari del PSC, no entenen la seva manca de discurs clar en el tema del finançament, fins i tot consideren que desautoritzen al mateix Conseller Castells. Caldrà veure si són capaços d’evolucionar.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
2 de juny de 2012, 11.22 h

En una ocasió, en un míting del PSC, si no recordo malament al Baix Llobregat, amb la Chacon i amb presència de Felipe Gonzalez, la Chacón li va espetar "TRANQUILO FELIPE, CATALUÑA ES MAS ESPAÑOLA QUE NUNCA".Algú creu que hi ha alguna diferencia entre la Chacon i el Navarro?
La cadena és la següent: Alfonso Guerra+-Felipe Gonzalez/Griñan/Rubalcaba/Pere Navarro.Aquest personatge impresentable d'en Navarro es deu a aquests individus i farà tot el possible per torpedinar un acord benefi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Rauric fletxa La Guingueta
1 de juny de 2012, 09.48 h

El PSC és un niu de botiflers que mai els ha importat res Catalunya, la Chacón tan sols ens visita quan hi ha algun vot a guanyar i a Madrid sempre tenen obediència cega al PSOE, a Catalunya no volen el concert econòmic, ja ho va deixar clar Chacón, no volen sortir de la LOFCA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat-(Catalunya)
31 de maig de 2012, 12.15 h

"El PSC cada cop més lluny dels seus votants a causa del pacte fiscal".
El mateix que a Covardia i Unió, ves!

Quina manera de perdre el temps amb "pactes fiscals" "estatutets" i collonades!

Qui estima Catalunya i la vol lliure, ja sap que l'únic camí és la Declaració Unilateral d'independència. La majoria ja i és! Tant fàcil com això!
Ara, si el que es vol és continuar colonitzat i esclau a espanya amb pactes i collonades doncs fes com Covardia i Unió, rés!

Cada dia que passa se... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
La meva opinio fletxa Catalunya
31 de maig de 2012, 12.08 h

Gran noticia.
Si el PSC s´alluna dels seus votats, espero que els seus votants triaran altres opcions.
El PSC es un cancer per a Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
31 de maig de 2012, 10.26 h

El sistema de finançamet que els propis socialistes van proposar amb en Maragall i que va quedar recollit a l'Estatut (abans de la retallada Mas-ZP) ja era molt semblant al que ara s'anomena "pacte fiscal". Si amb Maragall el PSC va ser suficientment ambiciós, què collons ha passat ara perquè hi hagi hagut aquest canvi de posicionament? Hi ha una conspiració dins del propi partit per suicidar-se políticament i fer desaparèixer el partit? No entenc res. D'acord que el PSC no ha sigut mai ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
31 de maig de 2012, 10.02 h

Des de quan els partits polítics a Espanya o Catalunya importa gaire que pensa els seus votants ? Em sembla que majoria absoluta es contra pobresa també però hi ha pobresa o que majoria absoluta esta en contra de corrupció i no passa res o majoria absoluta vol que polítics serien més competents i no passa res etc. Catalunya hi ha moltes majories absolutes per moltes temes en que no es fan res com a Espanya i després mateixos majories absolutes no estan preparats a crear o donar suport a ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.