directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSOE admet que 'es bolcarà' en la campanya electoral catalana

Per mirar de contrarrestar les enquestes que auguren mals resultats per a Montilla · El PP també diu que Rajoy s'implicarà directament en la campanya de Sánchez-Camacho

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La secretària d'Organització del PSOE, Leire Pajín, ha admès avui que les enquestes sobre les pròximes eleccions catalanes no són tan bones com agradaria a la seva formació i ha avançat que el PSOE i el president Zapatero 'es bolcaran' en la campanya electoral que organitzarà el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). 'Per a aquest partit i aquest govern, Catalunya és important, com hem demostrat amb fets, inversions i cooperació institucional', ha sentenciat. Des del PP, la vicesecretària general d'Organització, Ana Mato, també ha afirmat que Rajoy desembarcarà amb força a la campanya a Catalunya, on 'el canvi és possible', tot i que no ha concretat cap possible pacte postelelectoral.
Leire Pajín, PSOE
© http://www.flickr.com/photos/psoe/4454348662/sizes/l/

Comparteix
   

Pajín ha fet aquestes manifestacions en la roda de premsa posterior a l'executiva del PSOE en què la direcció de la formació ha analitzat l'estat dels contactes amb la resta de formacions per assolir pactes contra la crisi, però no la situació a Catalunya després que algunes enquestes situïn CiU al llindar de la majoria absoluta.

Paijín ha apuntat que per a la seva formació les enquestes 'sempre són importants' i 'quan no són tant bones com ens agradaria ens esforcem doblement perquè ho siguin'. Per tant, ha afegit, el Partit Socialista i el president del govern es bolcaran en la campanya 'però no perquè hi hagi males enquestes', sinó perquè 'el compromís del partit i del govern amb Catalunya ha estat el major compromís d'un govern en els últims anys en aquest país'.

Des del PP, la vicesecretària general d'Organització, Ana Mato, també ha anunciat la voluntat de la seva formació de desembarcar a Catalunya de cara als comicis. Segons ha apuntat, les enquestes demostren que a Catalunya 'el canvi és possible' i pot arribar de la mà del PP, tot i que no ha volgut concretar cap hipotètic suport de la seva formació al govern que surti de les urnes.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Antoni fletxa Barcelona
22 de març de 2010, 16.05 h

Fou Montilla el que representant als socialistes va dir allò de “Fets i no paraules” Ara pel PSOE i aquest govern, Catalunya és important per recollir vots i diuen en la noticia que han demostrat amb fets, inversions i cooperació institucional. Sense anar més lluny al costa d'aquesta noticia n'hi ha un altre que diu que Foment només ha adjudicat el 33% de les carreteres a les que estava compromès a fer-ho. Això es com els 400€ als que es va comprometre ZP a donar fins a final de la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Montse fletxa Calella
22 de març de 2010, 15.10 h

És veritat Pere. ERC intenta pujar-se al carro d'una campanya españolitzada pel PSC i el PP. Qui ho havia de dir fa pocs anys. El Colom i la Rahola eren uns eixelebrats, però mai no s'haurien venut a Madrid.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Daniel fletxa Barcelona
22 de març de 2010, 14.57 h

Auxili !!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pere fletxa Calella
22 de març de 2010, 14.52 h

Avui a TV3 el Benach llepant al Zapatero a Pedralbes al costat del anti-català pro-taurí Montilla, per veure si amb tot l'aparell del PSOE aconsegueix salvar-los el Tripartit. Vergonyant per als catalans aquesta españolització de les nostres eleccions


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.