directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 03:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Tuf de podrit a l’alt tribunal espanyol

Carlos Dívar, el jutge més suprem, al•lega matèria reservada per a les seves estades de luxe, el mateix dia que anuncia més transparència en aquest tipus de qüestions

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant

Aquest cop no ha estat la ignorància del Jutge, que va comparar el català el mandinga, ni el seu cinisme amb els que surten de l’armari. Sinó per la, suposada, malversació de fons públics d’algú que representa la justícia. Només són 20 viatges de llargs caps de setmana, de fins a sis dies, a un luxós hotel de Puerto Banús  per import d’uns 13.000 euros, que incloïen trasllats en primera en l’AVE, lloguer de cotxes de luxe, estades  amb àpats al restaurant de la piscina i a l'habitació, i les begudes al bar de la piscina, al bar de l'hotel i les del minibar, i també dinars i sopars per a dues persones en diferents restaurants de Marbella. Tot plegat, suposadament, pagat amb diner públic.
 


Comparteix
   


Etiquetes

Fa uns dies es va conèixer  la denúncia presentada davant el fiscal general de l'Estat pel vocal del Consell General del Poder Judicial José Manuel Gómez Benítez contra el seu president, Carlos Dívar, que ho és també del Tribunal Suprem, per un presumpte delicte de malversació de cabals públics. La denúncia, però ha tingut un escàs recorregut. Amb una rapidesa inusual i desconeguda en la Justícia, el tinent fiscal del Tribunal Suprem, que també presideix Dívar, va procedir a arxivar el cas per entendre que les actuacions «no tenen rellevància penal» i ho justifica en la dificultat d'establir límits entre viatge oficial i viatge privat, que, si de cas, va reconèixer, no deixa de generar «algun dubte» sobre la consideració dels viatges i les despeses carregades al Consell. Una majoria dels vocals va considerar suficients les explicacions que va donar sobre els seus viatges, i només cinc membres, classificats en el sector progressista, van demanar la seva dimissió.


El cas, tot i arxivat per la Fiscalia, debilita la credibilitat d’aquest òrgan judicial, deixa al descobert les intrigues, desavinences i les diferencies  polítiques i personals, i posa  en relleu les llacunes en el control dels comptes del poder judicial. A més, el cas ha fet que la divisió es traslladi fora del propi organisme, i que el president de l’Associació d’Advocats Demòcrates Europeus presenti  una denúncia davant el Tribunal de Comptes perquè considera que "hi ha responsabilitats penals" i  també ha fet que continuïn  les exigències de dimissió de Dívar a la pàgina web www.change.org, que a primera a primera hora d’ahir ja fregava els 13.000 peticionaris.
 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
joan fletxa tarragona
2 de juny de 2012, 09.39 h

Es el sistema democràtic que tenim la causa de tot el problema.Es com el franquisme d´abans,però en democràcia,democrácia restringida,rés semblant a la que hi ha a Europa.No ho veieu que rés es mou.I pitjor,la societat està dopada,indiferent als assumptes públics.En part se compren perqué passa això.Ho afavorim amb la nostra passivitat i els recolzem quan sortim al carrer fent violències desproporcionades


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Voltaire fletxa Rias Baixas
1 de juny de 2012, 15.56 h

Nomès amb veure'ls-hi les galtes tan blanquinoses que fan (tant el jutge com el cardenal) aquests apanyols, un diria que no són essers humans sinó vampirs!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Santi Vidal fletxa Barcelona
1 de juny de 2012, 14.11 h

Sense transparència no hi ha democràcia. Pel que sembla el president del CGPJ encara no ho ha entès.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Ferran S. fletxa Sabadell
1 de juny de 2012, 12.05 h

Perdoni vostè sr. Jutge però en el moment que vostè paga un sopar romàntic amb el seu nuvi, amb espelmes i tot, vostè està gastant diner públic per un acte privat i ens ha de donar explicacions de perquè ho fa, i si això ho fes en temps del seu admirat general colpista Franco, ja l'hagués fet afussellar per "maricón"
http://www.elplural.com/2012/05/30/divar-se-%E2%80%9Cha-zumbado%E2%80%9D-con-otro-senor-%E2%80%9Cveinte-cenas-con-velitas-para-dos-en-hoteles-de-superlujo%E2%80%9D/

La ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
1 de juny de 2012, 11.07 h

EspaÑa sempre ha tingut algú que li pagués la festa. Fins al segle XIX van ser les colònies americanes i des de llavors ha estat Catalunya l'encarregada de pagar la seva històrica disbauxa, però la mamella catalana ja no dona per mes , està exhaurida, cansada i empobrida.
Surtim d'Escanya abans no sigui massa tard !!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
1 de juny de 2012, 11.03 h

El tuf de podrit no és només a l'alt tribunal,, tota la justicia espanyola fa aquest tuf !!! Jutgeses que tenen empreses paral·leles, jutges que poden maltractar amb impunitat, prevadicacions a favor d'interessos privats o d'entitats vinculades amb l'esglèsia.. No puc marxar però marxaria d'aquest país de m....


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
toni fletxa vic
1 de juny de 2012, 10.46 h

Ni un remordiment ,quina cara més dura que té el tio aquest .NI una explicació , vaig a sopar i és per feina i la gent no ha de saber amb qui vaig a sopar .Perdoni Sr. Divar en el moment que paga el sopar amb diner públic la seva obligació és justificar aquest gasto i sinó haver pagat de la seva butxaca .Aquest és la gent que porta l' estat espanyol ,així ens va !!!!

Visca Catalunya Lliure!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Rauric fletxa La Guingueta
1 de juny de 2012, 09.35 h

Aquest senyor tan sols és una mostra mes de com funciona Espanya i les seves institucions, ja res és creïble en aquest sistema fictici anomenat Espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
1 de juny de 2012, 09.00 h

Cuando eyer el Divar éste se justificaba de sus gastos, se veia en la expresión de su cara que mentia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Angel fletxa Castellbisbal
1 de juny de 2012, 08.32 h

I aquest és el President del Consell General del Poder Judicial?
I a sobre el que volen fer plegar és al vocal que l'ha denunciat?
Dons aquesta és la penosa i desvirtuada justícia de l'Estat Espanyol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.