directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 08:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Derbi es manifesta contra el tancament

Els treballadors de l'empresa han aprofitat el GP de moto al Circuit de Catalunya per mostrar el seu rebuig a la decisió de tancar

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Un centenar de treballadors de Derbi han portat aquest diumenge les seves reivindicacions fins a Montmeló, capital mundial del motociclisme per la celebració del Gran Premi al Circuit de Catalunya. El president del comitè d'empresa de Derbi, Diego Moriña, ha explicat que la plantilla vol que l'empresa "reconsideri la decisió de tancar" i, en cas que el tancament tiri endavant, exigeixen solucions per poder mantenir la feina a través d'una nova alternativa industrial. La plantilla s'ha manifestat anant a peu des de la plaça de la vila de Montmeló fins a les instal·lacions del Circuit per donar a conèixer a tothom la delicada situació que viu la històrica fàbrica de motocicletes.

Comparteix
   


Etiquetes
La planta de Derbi a Martorelles està aturada. Els treballadors estan en vaga indefinida des de fa quinze dies i una de les remeses de motocicletes que havia d'estar a punt per aquestes dates, i que ja està venuda, encara no ha sortit de la fàbrica. Aquesta és la mesura de pressió que ha iniciat la plantilla de la multinacional italiana a Catalunya per intentar que reconsideri la seva postura i evitar el tancament. La mesura afectaria els 150 treballadors i la resta d'empreses que subministren peces a Derbi. 

El president del comitè d'empresa de Derbi, Diego Moriña, s'ha lamentat que en aquests moments les negociacions amb l'empresa "no hagin ni començat". "Nosaltres volem que es reconsideri el tancament perquè creiem que l'empresa és competitiva i que hi pot haver futur", ha afegit Moriña. El delegat sindicat confia que la situació es desencalli o que, si no, es pugui començar a negociar una solució que aporti una alternativa industrial de continuïtat a la plantilla. 



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.