directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 03:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

L'estiu, una de les principals causes del trencament de parelles

Les dones lideren les demandes de separació després de les vacances

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Les ruptures sentimentals es disparen després de l'estiu. Així ho constaten diversos estudis i estadístiques que desvetllen que anualment a l'Estat espanyol 200.000 parelles contreuen matrimoni i que 50.000 se separa. A l'estiu les parelles conviuen moltes més hores que no pas durant els mesos de feina. El dia a dia al costat de la persona que estmes es pot convertir en un constant de baralles i discussions.
divorcis catalunya barcelona separacio
Un cartell publicitari a Barcelona que anuncia gestionar divorcis a 450 euros / flickr.com

Comparteix
   


Etiquetes
L'estiu és temps de vacances, però també de discussions.  El motiu? L'excés d'hores que les parelles passen juntes durant les vacances i el major frec que es produeix en la relació. També hi ha una segona explicació: Abans de prendre una decisió com la de separar-se o divorciar-se, decisió que crea una situació de molt estrès per tractar-se d'una de les més difícils que cal prendre en la vida, és habitual que la parella es doni una última oportunitat. El moment triat per a fer-ho és sovint l'estiu, perquè en aquesta època es disposa de més temps per a reflexionar.

No és gens rar que abans de prendre una decisió d'aquest tipus les parelles es prenguin uns dies de vacances junts i tractin de veure si poden arreglar els conflictes entre ells. En aquest cas poden ocórrer dues coses: que la parella esbrini que encara s'estima i pot arreglar els problemes o que, en la intensa convivència que suposa compartir les 24 hores del dia, s'aguditzin les dificultats existents i cadascun se n'adoni que la relació és definitivament insalvable. En aquest cas, la convivència és l'element que agreuja les dificultats prèvies i que rares vegades ajuda a solucionar-les.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.