directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Clam contra la carretera de la mort #tallemlaN2

La mobilització reclama que es desencalli d'una vegada per totes el desdoblament de la N-II

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

La concentració a Bàscara convocada per ERC, les JERC i els sindicats CCOO i UGT ha tallat la N-II aquest migdia per reivindicar el 'Desdoblament de l'N-II ja!'ha aplegat  més de 300 persones que han tallat la N-II i desenes de vehicles que s’han sumat a una la marxa lenta per denunciar el greu dèficit de les infraestructures gironines. En finalitzar la marxa Maria Mercè Roca llegirà el manifest dels organitzadors que critica "la incompetència del Ministeri de Foment" per licitar i adjudicar les obres, reclama la gratuïtat de l'AP-7 mentre la via continuï empantanegada, i  s'exigeix que es posi fre a l’elevada sinistralitat de la via.





Comparteix
   


Etiquetes
A la mobilització hi ha assistit la diputada d’ERC al Congrés Teresa Jordà i els líders sindicals d’CCOO, Joan Carles Gallego, i d’UGT, Josep Maria Álvarez. També han participat  a la mobilització el diputat de Solidaritat Catalana per la Independència , i Carme Capdevila d’ERC.
En declaracions a la premsa, la diputada a Madrid Teresa Jordà, ha assenyalat que la desídia dels governs del PP i del PSOE que a més afavoreixen alguns lobbys protegits, en clara referència a ABERTIS, són la clau per entendre l’Actual situació de la N-II que fa més d’una dècada que arrosseguem. També ha remarcat el dèficit flagrant en infraestructures i l'escarni que els pressupostos generals han suposat per a Girona que suposen una davallada del 56%. També ha dit que caldrà esperar als pressupostos del 2013 per poder incloure una partida  important per posar remei al problema.


Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, ha parlat de la manca de voluntat política dels greuges i de l’elevada sinistralitat. El desdoblament cal per seguretat i perquè els treballadors també ho necessiten. Josep maria Álvarez, secretari general d’UGT a Catalunya, ha dit “no se què més ha de passar” per acabar amb la sinistralitat, la dificultat en la mobilitat i els costos del treballadors, i que 2cal posar mans a l’obra” per acabar amb aquesta situació dramàtica. Els sindicats han coincidit en afirmar que l'estat precari de l'N-II és un fre per a la competitivitat del territori i suposa que molts treballadors s'hi juguin la vida per anar a la feina.

 

 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
17 de juny de 2012, 15.25 h

#3 ......Molt bo!!! Comparteixo al mur del Facebook. Salut i Independència !!*!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
JA N'HI HA PROU fletxa CAT, EUROPA
16 de juny de 2012, 15.44 h

Tothom tranquil, tenim el govern dels millors, nosaltres no ho sabem i no ho veiem, sembla que no en facin res, oi? però no, estan fent un pla per: crear autovies, el concert econòmic o, el pacte fiscal o, l'hisenda propia o, ....,estan fent pedagogia, fins i tot estan creant un pla per esser independents!
El que passa es que de moment NO TOCA, nosaltres no ho entenem perquè tots som imbècils, però buf, quin pla que tenen, quan toqui, serà brutal!
Entretant i res mes per dissimular, es fa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat-(CATALUNYA)
16 de juny de 2012, 14.00 h

Qui te la culpa de les morts a la N-II? La justícia no hauria d'actuar de "mutu propi" contra el govern, laCaixa i Abertis?

Allà baix els hi han fet una autovia de pebrots per 5 morts i aquí ells en porten més 65 a la N-II i rés de rés!
Despeñaperros estrena autovía con tres carriles por sentido. http://elpais.com/diario/2011/09/26/andalucia/1316989323_850215.html

FCC inaugura dos tramos... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Anna fletxa BCN
16 de juny de 2012, 13.27 h

N-II, ES LA PRESA DE PEL MÉS GRAN DEL MÓN!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.