directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Tardà: ‘el segrest de El Jueves és anacrònic i un atemptat a la llibertat d’expressió’

Pel portaveu d'Esquerra al Congrés, el "segrest" de números ha donat una imatge "més pròpia de Turquia" que d'una "democràcia moderna".

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu d’Esquerra al Congrés, Joan Tardà, ha ‘lamentat profundament’ l’auto del jutge de l’Audiència Nacional espanyola Juan del Olmo en que obliga les forces de seguretat espanyoles a segrestar l’edició del setmanari satíric El Jueves i tancar-los el web, i ho ha qualificat ‘d’anacrònic i d’atac a la llibertat d’expressió del búnker judicial espanyol’. En aquest sentit, per Tardà ‘la imatge de guàrdies civils als quioscos retirant El Jueves és més pròpia de Turquia, amb tots els respectes per Turquia, que no pas del que hauria de ser una democràcia moderna’.
joan tardà
Joan Tardà, en una imatge recent / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
El portaveu d'Esquerra a Madrid ha recordat que ‘el Papus va ser víctima l’any 1977 de la intolerància i les bombes de l’extrema dreta i avui, 30 anys després, El Jueves és víctima de l’extrema dreta judicial dedicada en cos i ànima a silenciar qualsevol dissidència crítica amb els poders de l’Estat’.

Per Tardà, ‘si el ciutadà Felip de Borbó tingués una mica de seny i decència acceptaria la sàtira i reclamaria que El Jueves pogués seguir als quioscos’. A més, ha advertit que Esquerra ‘no pensa callar si es comença amb una ràtzia contra tots aquells espais als mitjans de comunicació que promouen el sa exercici de poder fer broma amb tothom, polítics, reialesa i qualsevol personatge públic. Fins aquí podríem arribar’ s’ha exclamat.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.