directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Eurovegas incompleix les normatives europees

Així ho adverteix l’eurodiputat Raül Romeva, que assegura que la Comissió Europea s’està mirant de ben a prop tot el procés

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

A Europa no agrada massa la idea d’Eurovegas. La Comissió Europea s’està mirant de ben a prop tot el procés i està absolutament al cas de totes les novetats en aquest sentit. Així ho ha assegurat l’eurodiputat d’Iniciativa per Catalunya-Verds, Raül Romeva. I no és d’estranyar. Segons Romeva, la construcció d’aquest macrocomplex d’oci incompleix un parell de normatives europees. La primera pel que fa a la transparència, i la segona en relació al medi ambient.

Comparteix
   


Etiquetes
L’eurodiputat ha afirmat que existeix una normativa comunitària "que exigeix que en tot procés que pugui tenir impacte ambiental s’ha de tenir una transparència i una informació a la ciutadania, que no s’ha complert". Aquí la ciutadania no sap res en concret del projecte d’Eurovegas perquè s’està duent en secret i el Govern no es pensa pronunciar fins que la decisió no hagi estat presa.
 
La segona normativa comunitària que incompleix el projecte és de caire mediambiental. Aquesta normativa afirma que cal fer un estudi ambiental previ, que fins ara és totalment inexistent. "No s’ha fet un estudi d’impacte medi-ambiental que pugui garantir que en qualsevol cas, qualsevol intervenció complirà amb les directives europees", ha explicat Romeva.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.