directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La limitació de 80km/h a l'entrada de Barcelona es podria 'flexibilitzar'

La reducció de velocitat formava part d'un pla d'actuació per millorar la qualitat de l'aire

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, s'ha mostrat partidari aquest dimarts a flexibilitzar la mesura dels 80km/h però amb la condició de que millori la qualitat de l'aire. Com a portaveu del Govern després de la reunió del Consell executiu, ha explicat que la mesura dels 80 km/h forma part del Pla d'actuació per la millora de la qualitat de l'aire amb 40 municipis de la regió metropolitana. 'Era una de les 73 mesures i s'està en fase de balanç de com ha anat aquest pla', ha explicat. Segons Huguet, 'en funció de l'impacte que hagi tingut cada mesura sobre la qualitat de l'aire s'està obert a flexibilitzar' la mesura dels 80km/h 'si es demostra que l'impacte és assumible'.

Comparteix
   


Etiquetes
Huguet ha fet aquestes declaracions després que el director del SCT, Josep Pérez Moya, hagi dit aquest mateix dimarts en una entrevista a TV3 que el Servei Català de Trànsit (SCT) no s'està plantejant pujar la velocitat a les zones limitades a 80 km/h durant la nit'.

'El Periódico de Catalunya' havia publicat aquest dimarts que Trànsit s'estaria plantejant flexibilitar aquesta limitació. Pérez Moya ha assegurat 'no entendre' la portada d'aquest diari i afegeix que el SCT només 'gestiona' la mesura però no té competències per modificar-la, ja que forma part d'un paquet de 73 mesures impulsat pel Departament de Medi Ambient.

Tot i aquestes declaracions i informacions, el conseller Huguet ha reconegut que aquest assumpte no s'ha tractat en la reunió del Consell de Govern. Així mateix, ha volgut deixar ben clar que el Govern té opinió al respecte.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Ramon fletxa Manresa
7 d'abril de 2010, 09.45 h

Segurament la norme BEN aplicada funcionaria i aniria de perles per disminuir els accidents, però també s'ha de dir que s'ha aplicat (amb perdó) amb el cul, a les 12 de la nit, amb les rondes buides, per quina raó hi ha una limitació de 40 (o fins i tot 30 km/h), velocitat que provoca que vagis en segona revolucionat (en 3a el cotxe va massa baix de voltes), per tant contamines més. A més l'atenció a velocitats tant baixes i sense transit és fàcil que es perdi.
Per tant una mesura que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
7 d'abril de 2010, 08.21 h

Es un fet que aquesta mesura ha reduit els accidents, sobretot els de petites topades pel darrera i que fan que en lloc d'anar més de pressa, passem hores fent cues per el punyeter accident. No en parlem dels morts i per això, ja paga la pena.
Una altre cosa, es la quantitat de multes que això ha generat només per a l'enriquiment de les arques municipals. No s'ha aplicat una flexibilitat horaria, però si molts de radars: això es robar!.
I, per acabar, sabent que el que diré a continuació... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Mercè fletxa Sant Boi
6 d'abril de 2010, 22.34 h

Doncs jo, i molta gent que usem habitualment les vies properes a Barcelona agraïm que, amb aquesta mesura, la gent es comporti -majoritàriament- de manera civilitzada. Farta de quillos que facin "de les seves", la gent que treballem arribem igual o millor, i sobretot, amb més seguretat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ramon fletxa Manresa
6 d'abril de 2010, 18.12 h

Traducció: Treure'm la mesura dels 80kmh que s'ha demostrat que és totalment inútil, però abans de reconèixer que ens hem equivocat ens deixarem arrancar les ungles una a una.


Valora aquest comentari:   votar positiu 27   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
6 d'abril de 2010, 18.09 h

Això em recorda la peli aquella de Velocitat terminal. Sembla que aquest tema és una de les causes que els experts de Nicaragua donen per la davallada electoral. I certament serà com una malaltia terminal per al govern més anticiutadà i sectari de la democràcia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
LLADRES fletxa Barcelona
6 d'abril de 2010, 18.04 h

Aquests del Tripartit comencen a fer marxa enrere amb les seves mesures de dictadura soviètica. Com és? Ah que vénen eleccions. Ara sí. Quan ho demanava el RACC i els seus experts no, quan ho demanava CIU i el PP i Ctns no. I ara qui ens tornarà el paston en multes que ens han fotut tots aquests anys? Els hauríem de denunciar i que un jutge els ho fes pafar dels seus salaris


Valora aquest comentari:   votar positiu 29   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.