directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 11:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

1,2 milions d'euros per als joves que vulguin crear una empresa

La Generalitat de Catalunya pretén així incentivar als joves emprenedors

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Generalitat de Catalunya vetlla per als seus joves i vol que aquests no perdin l'empenta que els caracteritza. Així, ha anunciat que avalarà crèdits per un import global d'1,2 milions d'euros als joves que creïn la seva pròpia empresa. Aquests crèdits tenen com a objectiu que els joves emprenedors cobreixin les despeses derivades de la posada en marxa d'un projecte nou o, excepcionalment, l'ampliació d'un ja creat.
centre comercial
Comparteix
   


Etiquetes
La Generalitat de Catalunya està disposada a desembutxacar-se un bona xifra per tal que els joves catalans puguin formar una empresa amb més facilitat. De fet, directe!cat us va informar fa uns dies que l'empresariat català ho tindrà molt més fàcil a l'hora de crear una empresa des del punt de vista burocràtic. Doncs ara, segons un comunicat del govern català, aquestes ajudes permetran els joves d'entre 18 i 35 anys que hagin residit a Catalunya els últims dos anys obtenir crèdits amb unes condicions avantatjoses respecte a les existents al mercat.

El departament d'Economia i Finances aportarà 1,2 milions d'euros com provisió dels avals que la societat de garantia recíproca Avalis concedirà als emprenedors, import que representa un 3% del total de l'aval, mentre que els beneficiaris hauran d'aportar només un 1% addicional.

El paquet d'ajudes per a joves s'emmarca en el Programa de Crèdits d'Emancipació renovat el maig passat, programa amb el qual ja s'han concedit crèdits per un valor de 26,4 milions d'euros per facilitar l'accés a l'habitatge i la millora de formació.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.